Truck Aréna 2011: Predstaví sa Peter Nagy a Indigo!

Koncert Petra Nagya a skupiny Indigo sa uskutoční vrámci hlavného hudobného programu na festivale veľkých aut na TRUCK ARÉNE už 18.6.2011. Peter Nagy je už viac ako dve desaťročia jednou z najvýraznejších postáv česko-slovenskej populárnej hudby. Je spevák, skladateľ, textár, producent. Okrem toho sa profesionálne venuje fotografovaniu a má rád veľké autá. Z tohto dôvodu sa už túto sobotu teší na Vás fanúšikov na Truck aréne aj so skupinou Indigo.

Peter je skúsený pódiový muzikant a určite už 18. júna to predvedie na piešťanskom letisku, kde sa koncert odohrá na podujatí Truck aréna. Veríme, že sa tu zídu všetci jeho priaznivci a vytvoríte výbornú atmosféru. Slová piesní poznajú takmer všetci a radi si určite spolu s Petrom Nagyom zaspievate známe obľúbené pesničky. Peter je československý Zlatý slávik za rok 1985 (a v rokoch 1986 a 1987 dvakrát po sebe druhý). Predstaví sa so svoju skupinu Indigo. Aby ste si Petra užili naplno zasadne aj v porote súťaže Miss mokré tričko po koncerte.

Staňte sa aj vy 18. júna súčasťou jedinečného koncertu Petra Nagya so skupinou Indigo a vytvorte skvelú atmosféru na netradičnom podujatí TRUCK ARÉNA – na najväčšom stredoeurópskom zraze truckov.

Vstupenky: www.ticketportal.sk, viac info: www.truckarena.sk

Truck Aréna 2011

Zdroj: Truck Aréna
Publikoval: Redakcia GREGI.NET