Truck Aréna 2011: Finalisti Autoslide v exhibičnom preteku!

Najlepší tohtoroční jazdci Autoslideu – finalisti, medzi ktorými nebudú chýbať obaja víťazi, či už Karol Šedivý ml. divízii 4×2, tak aj Miroslav Pospíchal – víťaz divízie 4×4 sa exhibične predstavia na Truck aréne. Predvedú svoje kúsky motoristického umenia na skrátenom 200 m ovále v adrenalínovom preteku na letisku v Piešťanoch.

Truck aréna je takzvaný festival silných aut a autoslide-ové závodné špeciály určite silnými sú. Budete môcť porovnať výkony ťahačov a autoslide-ové súperenie závodných väčšinou autokrosových špeciálov.

Autoslide

Na štarte exhibície by sa mal objaviť dokonca aj víťaz Autoslideu z roku 2006 Janko Beckert po niekoľkých rokoch, kedy sa venoval príprave trati v Oslanoch a stavbe autokrosových špeciálov. Prezradil nám, že už pripravuje svoje vozidlo, aby návštevníkom Truck arény predviedol, čo jeho miláčik dokáže.

Okrem už spomínaných víťazov Autoslide a Jana Beckerta budete môcť vidieť vrámci exhibície aj oboch bratov Greguškovcov – Milana a Ľuboša, ktorý je veľmi úspešný v tohoročnom seriály ME v autokrose, Marcela Dleska či niekoľkonásobného Majstra Slovenska a viac násobného víťaza Autoslide Jozefa Zimermana.

Autoslide

Truck aréna každoročne láka nadšencov motorizmu, ktorý sa tu stretnú so svojimi priateľmi a známymi a spoločne strávia víkend plný zábavy, adrenalínu, súťaženia, hudby… Truck aréna už 17.-18. júna na letisku v Piešťanoch – To musíš zažiť!!!

Viac info: www.truckarena.sk
Predpredaj lístkov: www.ticketportal.sk

Truck Aréna 2011

Zdroj: Truck Aréna
Publikoval: Redakcia GREGI.NET