Truck Aréna 2011: Dopredáva sa limitovaná séria permanentiek!

Využite možnosť mať najlacnejšie vstupenky na TRUCK ARÉNU, už len pár dní do vypredania limitovanej série! Dopredáva sa limitovaná séria permanentiek na Truck arénu, na najväčší stredoeurópsky zraz truckov, ktorý bude 17.-18. júna na letisku v Piešťanoch.

Pravdepodobne už v priebehu niekoľkých dní bude cena vyššia hlavne sa jedná o permanentky a o vstupenky na sobotu, nakoľko tieto idú najviac na dračku. Pravdepodobne kvôli kvalitnému programu, nielen šprint a slalom silných aut, ale tiež koncert Petra Nagyho a hudobných skupín Kabát a AC-DC revivald. Ale tiež pravdepodobne kvôli množstvu atrakcii, ktoré budú tento rok na letisku v Piešťanoch: https://www.truckcountry.sk/?id=2

Momentálne je v obehu prvá limitovaná séria permanentiek na tri dni na Truck arénu za 12 eur a na sobotu za 8 eur. Čo nás najviac teší, je záujem o vstupenky. O tom svedčí i fakt, že pravdepodobne v priebehu pár hodín sa limitovaná séria vypredá a nastúpi ďalšia. Preto neváhaj a ak chceš zažiť víkend na krídlach zábavy na piešťanskom letisku od 17.-18. júna 2011, zadováž si lístok ešte dnes!

Truck Aréna 2011

Zdroj: Truck Aréna
Publikoval: Redakcia GREGI.NET