Trident: Kultová dnb párty pokračuje!

Vyše pol roka mala najstaršia pravidelne fungujúca d’n’b noc na Slovensku prestávku, aby sa mohla vrátiť s o niečo novým konceptom avšak v plnej zbroji s úctyhodným poradovým číslom 91.

[[[TRIDENT sa stal doslova kultom na Slovenskej scéne, ktorý počas 9 ročnej existencie priniesol množstvo tých najväčších i menej známych DJ mien. Tejto značke sa dokonca dostalo pocty aj vo forme pomenovania 2. stageu na najväčších d’n’b festivaloch Let It Roll. [[[TRIDENT crew však jednoznačne chcela zachovať aj svoje rovnomenné klubové akcie a preto sa rozhodla pokračovať! Dátum už 91. vydania bol nastavený na sobotu 22. 10. 2011.

Stanovisko ponechať party v domovskom Partizánskom bola hlavným merítkom pre výbere aktuálneho miesta konania. Výber padol na miestny Jazz rock Club, ktorý bude celkovo dispozične zmenený na pravý klubový priestor, k čomu prispeje aj extra sound systém, green laser a samozrejme typické dekorácie, dotvárajúce tú pravú atmosféru.

Na [[[TRIDENT premiéru v tomto klube ako headliner príde svoj našlapaný set zahrať česká úderka NO MONEY. Popri ňom vystúpia starý známi rezidenti KATO a INSECT a priestor samozrejme dostanú aj nové mladšie tváre MIR G, COUMAN a DUDEL. Nebude chýbať ani vocal doprovod v podaní MC BRUSHa.

[[[TRIDENT91″just continue“
22/10/2011
JAZZ ROCK club /PARTIZÁNSKE
Start 21:00 * Entry 3 €
NO MONEY [cz]
INSECT [sk]
KATO [sk]
MIR G [sk]
COUMAN [sk]
DUDEL [sk]
MC BRUSH [sk]
Oficiálna facebook udalosť.

Trident 91

Zdroj: Trident
Publikoval: Redakcia GREGI.NET