Trident 95: Vysoká technológia s L PLUSom!

Téma predošlej noci v znamení plnofarebných prednášok dopadla vskutku výborne a tak je viac než vhodné si pri najbližšej príležitosti predstaviť ďalšie vychytané témy, ktoré by nemali chýbať v znalostiach každého moderného človeka. 25. januára v Jazz Rock Clube v Partyzánskom je na rade tentokrát stretnutie vyznávačov „špičkových technológií“

V netradičnej pohybovej forme sa bude tancovať, skákať, spievať a hlavne spoločensky „unavovať“ za doprovodu skúsených a profesionálne vyškolených prednášateľov spoza mixážneho pultu, na čele s hosťom večera, úspešným slovenským producentom, DJom a odborníkom viac než vhodného na danú tému, samotným majstrom techniky L_PLUSom, ktorý sa pohybuje na tomto poli viac než 14 rokov, v roku 2002 vydal svoj prvý vlastný promo vinyl a neskôr o jeho hudbu prejavilo záujem viacero vydavateľstiev… no, nikomu snáď netreba bližšie predstavovať reputáciu tohto špecialistu na vysoko frekvenčné a hlboko zážitkové posluchové živé DJ mixy plné energie, sily, ťažkých basových liniek, šlapajúcich bicích a atmosféry. Nebude šanca na oddych!

Jeho posledné ukážky sú toho dôkazom, viď nová skladba „Catastrophe“ Ft Shaz Sparks na Technique Recordings, kde práve teraz vychádza i „Crossfire“ EP (2db, Tantrum Desire, Dub Foundation, Dushi, L Plus & Erb n Dub) a momentálne L Plus aj remixoval Johnovi B skladbu „Lightspeed“. Bude to naozaj špičkový večer, kde mu s príslušnou technikou budú sekundovať ďalší fachmani svojho remesla, ako napríklad nemenej známy CLIVE z Codered crew, prezentujúci svoje odborné prednášky väčšinou v rozsahu 127BPM a podobne, na to sa všetci určite tešíme. Nie inak to vyzdvihnú v ukážkach prúdu vzduchu pri basových linkách ostatní inžinieri, z miestneho Výskumného Ústavu Technológií Zvuku Trident (VÚTZT) dorazia kolegovia GESI a PAPLON, z Hornonitrianskych Závodov Klubovej Kultúry (HZKK) príde PAST.RASCAL, a zoznam doplní domáci špecialista zvuku ALAIN D. Zabudnite na showroomy rôznych pochybných firiem, len tu u nás získate dôkazy o tom, kde sa najlepšie baví spoločnosť prahnúca po špičkových a technologicky dokonalých akciách s dlhou tradíciou. I tentokrát budeme vo FULL HD.

Trident 95
25.2.2012 od 21:00 do 5:00
Jazz Rock Club, Veľká Okružná 1156, Partizánske
start: 21:00 * entry 3,50€, od 22:00 4€
L _ P L U S [technique,viper.sk]
CLIVE [bass,codered.sk]
GESI [trident.sk]
PAST RASCAL [sunnypromotion.sk]
PAPLON [trident.sk]
ALAIN D [trilogic,sk]

Official HOSPITALITY warm up !
● Predaj vstupenieky na HOSPITALITY Slovakia za 15,90 € ! VIP za 24,90 €
● počas noci bude navyše možné vyhrať v zlosovaní jednu vstupenku úplne ZADARMO !!!

Trident 95

Zdroj: Trident
Publikoval: Redakcia GREGI.NET