Trident 92: Švédska diva Elsa Esmeralda!

Už túto sobotu 19. novembra vystúpi na party [[[TRIDENT v súčasnosti jedna z najžiadanejších vokalistiek na drum’n’bassovej scéne. Dvorná speváčka producenta London Elektricity sa predstaví naživo v Jazz rock clube v Partizánskom.

Elsa Esmeralda Hedberg je rodená Švédka, pôsobiaca momentálne v Londýne. Táto talentovaná speváčka a skladateľka už stihla komponovať s umelcami ako B. L. E. S. S. , Swell Session, Stateless, Dubadown,  José Gonzales, Jimpster, John Beltran, Mr Scruff, Trevor Loveys, Mercies May a mnohymi ďalšími.

Tonyelsa

 

Jej jednoznačne najzaujímavejšou referenciou je bezpochyby úspešná spolupráca s London Elektricity na posledných dvoch albumoch, kde je jej jemný vokál možné počuť v mnohých známych skladbách.  

Postupne začala Elsa doprevádzať svojim vokálom aj djské sety, a tak sa stala výraznou ozdobou nie len každej oficiálnej Hospitality party, ale jej umenie preniesť party ešte bližšie k umeleckému zážitku sa stretáva s čoraz väčšou odozvou.

Na [[[Trident92 výstúpi s českým dj mágom PHILIPOM TBC, s ktorým navyše pripravuje aj nejaké tie skladby na jeho nový album…  Je sa naozaj na čo tešiť!

[[[TRIDENT92″epic vocalic“ /LiR warm up/
22/10/2011 *JAZZ ROCK club /PARTIZÁNSKE
Start 21:00 * Entry 4 €
ELSA ESMERALDA [swe/uk]
London Elekricity’s resident vocalist!
PHILIP TBC [cz]
JERGY [sk]
KATO [sk]
CONECT [sk]
BYTO [sk]
MC TWEETY TWIZTA [cz]
MC BRUSH [sk]
https://www.facebook.com/event.php?eid=128463790591452&ref=ts

Trident

Zdroj: Trident
Publikoval: Redakcia GREGI.NET