Trick or Threat vydávají nový klip a kandidují na Slavíka.

Producentská trojice halící své tváře za emoce rozpolcené bytosti Trick or Threat zveřejňuje po jarním baletním úvodu nový track a videoklip. S pětiměsíčním odstupem přichází na scénu tentokrát o poznání temnější kousek plný noci a neřesti.

Singl “Stereotype” sází na kombinaci živého nástroje s vokálem a tvrdého dropu s atypickou basou. “Lust” vedoucí trojici emocí se stará o vedoucí vokál s podtextem stereotypů nočního života podloženým kytarovým riffem v podání kytaristy Honzy Podiuka z formace Black Market. Trapový beat doplňuje atypická basa a rozpustilé, mrazivé zvuky syntezátorů.

Videoklip si vzal do parády Petr Potyka se studiem Potas Moviemaking a supportem ze strany tvůrců videa k Pure – Bizzare Empire ve společnosti nejkrásnějších žen na východ od Prahy – gangu blonďatých Threatgirls.

Temná atmosféra a politicky nekorektní chování podtrhuje jednak charaktery emocí samotných – Lust, Anger, Apathy (chtíč, apatie, hněv), ale také míří na absurditu situací, které samotné emoce měly možnost během své poutě elektronickou scénou prožít a stereotypy, ktere jsou s ní spojené. Ať už to jsou destruktivní vztahy, užívání drog či násilí. A není nutné lhát, že natáčení opravdu byl dobrý mejdan.

amstereotype-purple

“Stereotype” je druhým videoklipem z dílny maskovaného projektu, který v současné chvíli tráví dlouhé hodiny ve studiu s top perzonami české hudební scény. Jejich prvotina však stále nezmizela z piedestalu, protože se právě uchází o titul “Hvězda Internetu 2016” při anketě Český Slavík.

Hlasovat pro reprezntaci taneční hudby v zástupu českého talentu můžete v duelech na www.hvezdainternetu.cz

“Předem děkujeme každému člověku, který se u klipu Stereotype zamyslí a taky každému fanouškovi, který nám věnuje svůj hlas.” – Lust, Apathy, Anger

Singl Stereotype s videoklipem vyšel ve středu 19.10.2016 na kanálu Active Melody Music.

Zdroj: Vojtěch Soukup