Tretie narodeniny Remixu aj s Jody Wisternoffom!

V sobotu s magickým dátumom 3.3.2012 oslávi Remix bar & dance svoje 3. narodeniny. Chceme poďakovať všetkým návštevníkom a partnerom, ktorí prispeli k existencii a chodu nášho rozmerovo síce menšom, ale zvukovo o to bohatšom klubu.

Dlhý zoznam domácich, ale aj zahraničných účinkujúcich, ktorí u nás predstavili svoj talent a umenie, rozšíri pri tejto špeciálnej príležitosti hlavná hviezda večera – Jody Wisternoff. Tohto DJa a producenta, ktorý za sebou už dlhé roky zanecháva výrazné stopy na poli elektronickej tanečnej scény, je známy aj ako polovica progressive house dua Way Out West.

Jodymu budú za mixákom sekundovať 4 špičkoví domáci dji. Breeth je dj a producent, ktorého väčšina z nás pozná z radioshow 4 Elements na rádiu_FM. Na tretích narodeninách klubu Remix nebude môcť chýbať ani dj z najznámejšej hudobnej tanečnej relácie Dance Extravaganza – Robbie. Antena – majiteľ klubu Remix, tvorca Comuniqueation Radioshow a jeden zo zakladateľov trance music na Slovensku, pochopiteľne doplní lineup na tejto významnej udalosti. Celú párty odštartuje už o 21:00 dj Shifter v príjemných rytmoch deep house, soul a nu disco.


TRETIE NARODENINY REMIXU: house, progressive
3. 3. 2012 Sobota: Remix Club & Bar, Ventúrska 16, Bratislava
Jody Wisternoff, Breeth, Robbie, Antena, Shifter
Start: 21:00
Predpredaj vstupov – priamo v klube, od 24.02. do 01.03.2012, cena : 10 €
Bližšie informácie na https://www.facebook.com/RemixBarDance

Remix narodeniny

Zdroj: Remix
Publikoval: Redakcia GREGI.NET