Transmission the Spiritual Gateway: Posledné informácie!

V sobotu 19. ledna 2013 přivítá nejmodernější hala ve střední Evropě, pražská O2 arena, tisíce fanoušků elektronické hudby z celého světa do magického města Prahy, kteří budou mít šanci již po deváté zažít spektakulární výpravnou show Transmission.

Transmission, která je známá pro svůj bezkonkurenční, krystalicky čistý zvuk od Funktion One, nádherné lasery a speciální efekty, vás opět vezme na magickou cestu, kde světové DJské špičky a všichni návštěvníci vytvoří jedinečnou atmosféru plnou euforie. Pusťte uzdu fantazii a změňte svůj sen ve skutečnost, v sobotu 19. ledna 2013.

Letošní line-up skýtá taková jména (dle časového pořadí vystupujících umělců), jako Grube & Hovsepian, Chicane (live), Markus Schulz, W&W, Khomha, Ummet Ozcan a Michal Poliak.

VSTUP DO O2 ARENY – O2 arena se pro návštěvníky otevře ve 20.00 hodin. Při vstupu do O2 areny použijte severní stranu (od metra Českomoravská). Pozorně si přečtěte další pokyny uvedené na vstupence. Show vypukne ve 21.30 a potrvá do 06.00. Ujistěte se, že se do haly dostanete včas, a nepřijdete tak o spektakulární zahájení!

Základní vstupenky: Majitelé standardních vstupenek (Sektor plocha) se mohou volně pohybovat v prvním patře, na tribunách a taneční ploše.

VIP vstupenky: Pro majitele Hot Peppers VIP vstupenek bude vyhrazen vstup č. 1 na severní straně O2 areny. Přesnou polohu VIP terasy najdete v plánku haly, který je součástí brožury s programem, kterou obdržíte u vstupu. S vaší identifikační VIP páskou máte dále přístup na taneční plochu a přilehlé tribuny. S touto páskou není možný vstup do 2. (klubového patra).

Golden vstupenky: Pro majitele Golden (tzv. klubových) vstupenek je vyhrazen vstup č. 10 na severní straně. Po bezpečnostní kontrole a odbavení použije pro vstup do klubového patra eskalátory v severním foyer. Pro opětovný vstup či opuštění klubového patra je třeba pokaždé použít turnikety u eskalátorů, proto mějte vstupenku vždy při sobě. Vstupenka dále umožňuje vstup i na taneční plochu, nikoliv však na VIP terasy. Majitelé vstupenek do klubového patra, s výjimkou vstupenek Golden, nemají automaticky přístup na plochu. K tomu je potřeba druhá standardní vstupenka.

VSTUPENKY

Paylogic: Paylogic e-vstupenky musí být vyměněny za originální Sazka vstupenky na Paylogic místech (1-9) na severní straně O2 areny.

Základní vstupenky za 1390 Kč a Golden vstupenky za 4650 Kč budou i nadále v prodeji po celou noc akce na pokladnách O2 areny

FULL PROGRAM:
20:00 – DOORS OPEN
20:30 – MICHAL POLIAK
21:30 – GRUBE & HOVSEPIAN
22:45 – CHICANE LIVE
00:00 – TRANSMIX
00:15 – MARKUS SCHULZ
02:15 – W & W
03:30 – KHOMHA
04:45 – UMMET OZCAN
06:00 – END

ŠATNA – Velkokapacitní šatna za 40 Kč bude vybudována ve 4. patře arény, kam se dostanete dvěma eskalátory vedoucími ze vstupního severního foyer nebo po schodech. Po odložení věcí v šatně se zpět do foyer dostanete po únikových schodištích. Sledujte pozorně navigační cedule a plánek v brožuře, kterou obdržíte u vstupu.

TOALETY – O2 arena nabízí dostatek toalet, které jsou k dispozici zdarma. Pro VIP hosty budou vyhrazeny toalety na hlavní chodbě na západní straně.

PLATBY V O2ARENĚ – Platby za občerstvení budou přijímány za žetony, které si můžete zakoupit za infostánkem, na VIP terase a na ploše. V severním foyer areny se nachází bankomat.

DOPRAVA DO O2 ARENY – O2 arena se nachází v Ocelářské ulici 460/2 na Praze 9. V bezprostřední blízkosti areálu se nachází stanice metra Českomoravská, tramvajová zastávka, autobusový terminál a několik minut chůze vzdálená i od nádraží Českých drah Praha-Libeň. Na tomto odkazu naleznete podrobnější informace jak se do O2 areny dostat hromadnou dopravou či autem.

PARKOVÁNÍ – Pro parkování využijte parkovací dům v bezprostřední blízkosti arény, a sledujte pokyny bezpečnostní služby. Veškeré informace ohledně možnosti parkování v blízkosti O2 arény naleznete na tomto odkazu.

TAXI – Vozy taxislužby budou k dispozici během celé noci v blízkosti hlavního severního vchodu v ulici Ocelářská.

FOTO & VIDEO – Abyste si mohli zvěčnit všechny speciální okamžiky na Transmission, je možné si s sebou vzít mobilní telefony / kompaktní digitální fotoaparáty. Profesionální fotoaparáty (s výměnnými objektivy) a videokamery mohou používat pouze lidé, kteří obdrželi speciální akreditaci.

KOUŘENÍ – Kouření je povoleno pouze ve vyhrazených prostorách. Sledujete pozorně navigační cedule v areně, které vás nasměrují do kuřáckých zón.

NENÍ POVOLENO – Do O2 areny je zakázáno vnášet: vlastní jídlo a pití, drogy (tvrdé ani měkké), sklo, aerosolové rozprašovače, hole, plechovky, plastové / PET lahve a ostré předměty, a jakýkoliv jiný předmět, který by mohl ohrožovat návštěvníky akce

Oblečení anebo jiné viditelné fyzické znaky na vzhledu, které vyjadřují explicitní politické, sociální hnutí a skupiny, jsou zakázány.

TRAVEL PACKAGES

Pro ty, kteří hledají ubytování, aby si mohli užít Transmission v magickém městě Praha, nabízíme možnost rezervace hotelových pokojů za speciální cenu jak v luxusních hotelech v centru Prahy, tak v hotelech ekonomické třídy v blízkosti O2 areny.

Poté co si vyberete hotelový pokoj a počet nocí, si můžete zabookovat i vstupenku na Transmission (základní, VIP nebo Golden), která vám bude doručena na jméno na hotelovou recepci. Kromě jiného si můžete také zarezervovat odvoz z letiště do hotelu a z hotelu do O2 areny a zpět. Rezervace můžete provádět na této stránce.

PARTYBUS – V případě, že cestujete ze Slovenska, nabízíme vám možnost dopravit se pohodlně, přímo a bez zbytečných starostí tzv. partybusem. Bližší informace a možnost zakoupení jízdenky naleznete na tomto odkazu.

 Zdroj: United Music