Transmission the Spiritual Gateway: Nový trailer

Přesně za dva měsíce, 17. listopadu, přivítá česká metropole více než dvanáct tisíc fanoušků taneční hudby z celého světa na spektakulární audiovizuální show Transmission.

Stejně jako každý rok i letos se Transmission ponese v tématu. Tématem letošní TRANSMISSION bude duchovno – The Spiritual Gateway (Spirituální brána). The Spiritual Gateway vám ukáže, jak lze díky technologiím dosáhnout spirituality. Před každým z vystupujících DJ´s bude krátká předehra (intro), která zavede fanoušky pomocí efektů do „oázy vnitřního klidu“. Každá z nich bude věnována jedné části duchovna od starého náboženství a starověkých myšlenek, přes pět základních lidských smyslů až po nalezení vnitřní rovnováhy těla a duchovního života.

Na letošní téma The Spiritual Gateway vás naladí trailer, který připravili mágové světového VJingu, holandští Vision Impossible.

Připravte se na spektakulární produkci a show, během níž vystoupí světová DJská elita jako Grube & Hovsepian, Chicane (live), Markus Schulz, W & W, Khomha a Ummet Ozcan. Transmission, která je známá pro svůj bezkonkurenční, krystalicky čistý zvuk od Funktion One, nádherné lasery a speciální efekty, vás opět vezme na magickou cestu, kde světové DJské špičky a všichni návštěvníci vytvoří jedinečnou atmosféru plnou euforie. Pusťte uzdu fantazii a změňte svůj sen ve skutečnost, v sobotu 17. listopadu 2012.

Zdroj: United Music