Transmission presunutá na 19.1.2013!

Vzhledem k mimořádným okolnostem, které v nedávné době nastaly, vám musíme s velikou lítostí oznámit, že Transmission „Spiritual Gateway“ musí být přeložena na nové datum 19. ledna 2013 v pražské O2 areně.

Důvodem je, že český tenisový tým vyhrál v sobotu 16.9.2012 semifinále Davisova poháru v Argentině, což znamená, že Český tenisový svaz je nyní povinen hostit finále Davis Cupu v termínu 16. až 18. listopadu v České republice. Pražská O2 arena je jediným místem v České republice, které na 100 % splňuje všechny požadavky stanovené ITF k hostování finále Davis Cupu, a díky tomu nastala situace, kterou nikdo nepředpokládal. Významná pocta pro Prahu, a celou naši republiku, je něco, s čím jsme se museli vypořádat se vší vážností a co jsme nemohli podceňovat. Po prozkoumání všech možností bohužel není jiná alternativa, než přesunout termín Transmission na jiné datum. Transmission „Spiritual Gateway“ se bude konat 19. Ledna 2013 v pražské O2 areně, se stejným line-upem, jak bylo již dříve oznámeno. Omlouváme se za možné potíže, které vám touto skutečností vzniknout. Udělali jsme maximum pro to, abychom našli vhodné řešení, které bude co nejméně bolestivé pro fanoušky Transmission, a zároveň umožní našemu hlavnímu městu a O2 areně hostit jednu z největších sportovních událostí posledních desetiletí.

Chápeme, že změna termínu bude mít vliv na vaše cestovní plány a proto místo Transmission pro vás 17.11.2012 uspořádáme v Praze další velkou akci. Místo konání bude oznámeno poté, co bude vše smluvně ošetřeno. Se vstupenkou na Transmission budete mít na tento event vstup zdarma. Vystoupí zde Markus Schulz a Khoma, a line-up bude dále upraven dle vašich preferencí prostřednictvím ankety na Transmission Facebook stránce, kde budete moci hlasovat pro svou oblíbenou verzi line-upu na 17. listopadu 2012.

Varianty pro všechny, kteří si zakoupili pouze Transmission vstupenku:
1. Vaše vstupenka zůstává v platnosti na nový termín 19.1.2013 v O2 areně (základní, VIP, Gold)
2. S touto vstupenkou máte volný vstup na akci 17.11.2012 v Praze, a vaše vstupenka nadále platí na Transmission 19.1.2013.
3. Svoji vstupenku můžete vyměnit za vstupenku na desátou edici Transmission, která se bude konat 30.11.2013 v O2 areně. Rozhodnete-li se pro tuto možnost, zašlete svůj email na exchange@unitedmusic.cz , kde obdržíte další instrukce, jak postupovat.
4. Pokud vám ani jedna z výše uvedených možností nevyhovuje, zašlete email na refund@unitedmusic.cz a my vám individuálně vyjdeme vstříc.

Varianty pro všechny, kteří si zakoupili vstupenku na Transmission, a zaplatili již za hotel nebo za letenku:
1. Vaše vstupenka zůstává v platnosti na nový termín 19.1.2013 v O2 areně (základní, VIP, Gold)
2. S touto vstupenkou máte volný vstup na akci 17.11.2012 v Praze, a vaše vstupenka nadále platí na Transmission 19.1.2013.
3. Přebookujte si letenku či hotel na 19.1.2013, a získáte navíc volný vstup (guest list) na desáté vydání Transmission, které proběhne 30.11.2013 v O2 areně. Rozhodnete li se, pro tuto možnost, zašlete svůj email na transmission10@unitedmusic.cz, se svým jménem, kopií Transmission vstupenky, kopií platby, která vám by účtována za přebookování vašeho letu/hotelu.
4. Svoji vstupenku můžete vyměnit za vstupenku na desátou edici Transmission, která se bude konat 30.11.2013 v O2 areně. Rozhodnete-li se pro tuto možnost, zašlete svůj email na exchange@unitedmusic.cz , kde obdržíte další instrukce, jak postupovat.
5. Pokud vám ani jedna z výše uvedených možností nevyhovuje, zašlete email na refund@unitedmusic.cz a my vám individuálně vyjdeme vstříc.

Zdroj: United Music