Transmission – Digital Madness: Zahraničné objednávky vstupeniek!

Ti, kteří cestují ze zahraničí a nechtìjí si nechat ujít Transmission – „Digital Madness“ s nejsilnìjším line-upem v dosavadní historii, by nemìli otálet s nákupem vstupenek. Zahraniční platby budou přijímány už jen do 27. října. Po tomto datu už nebudou možné žádné další rezervace a ani objednání lístkù. Své zahraniční objednávky a rezervace mùžete zasílat na info@sazkaticket.cz.

V České republice si vstupenky na osmou edici Transmission mùžete zakoupit v síti Sazka Ticket, na terminálech Sazka, všech pobočkách České pošty a prodejních místech Ticketportal za současnou cenu 1,290 Kč.

Pro ty nejnáročnìjší jsou v prodeji exkluzivní VIP vstupenky za 2.500 Kč, které umožňují vstup na luxusní VIP terasu, vybudovanou na ploše O2 areny. VIP terasa s omezenou kapacitou nabídne bar s širokým sortimentem tìch vybraných nápojù, VIP toalety, ale hlavnì nejlepší výhled na neskutečnou Transmission show. VIP vstupenka obsahuje neomezenou konzumaci nealkoholických nápojù (kromì Red Bullu) a opravňuje ke vstupu na hlavní taneční plochu a přilehlé tribuny.

Další možnost, jak si užít Transmission v exkluzivním stylu je zakoupením Golden ticketù. Jako jejich majitelé budete moci využít maximálního pohodlí luxusního klubového patra O2 areny, jež kromì nìkolika barù či šatny zdarma, nabízí bohatý catering po celou dobu akce zdarma, který je zahrnut v cenì vstupenky. Ta činní 4.600 Kč a je v prodeji na pokladnách O2 areny každý všední den od 13 do 18 hodin, nebo na emailu klimesova@best.sazka.cz. Pro majitele tìchto vstupenek jsou vyhrazeny speciální vchody a dále je jim umožnìn vstup i na taneční plochu, nikoliv však na VIP terasy.

Více informací na www.transmission.cz

Transmission

Zdroj: United Music
Publikoval: Redakcia GREGI.NET