Transmission – Digital Madness: Trailer 2011!

Nejvìtší Trance event v Evropì – TRANSMISSION – probìhne již za dva mìsíce, v sobotu 19. listopadu 2011 v pražské O2 arenì. Na letošní téma Digital Madness vás naladí trailer, který připravili vizuální tvùrci Transmission, holandští Vision Impossible.

Připravte se na spektakulární produkci a show, bìhem níž vystoupí svìtová DJská elita jako Above & Beyond, Ferry Corsten, Markus Schulz, Gareth Emery, John O´Callaghan či domáci Michal Poliak. Vstupenky jsou v prodej v síti www.sazkaticket.cz v nìkolika kategoriích.

ARMIN VAN BUUREN – NEJLEVNÌJŠÍ VSTUPENKY DO PÁTKU – Od pátku 16. 9. se zvyšuje cena vstupenek na show Armin van Buuren – World Tour 2011, která se koná v sobotu 1. října v pražském klubu SaSaZu. Doporučujeme neotálet s nákupem vstupenek, které jsou za současnou cenu 850 Kč v síti Ticketpro a kterých je již více než polovina prodána. Od soboty 16. září budou vstupenky za cenu 990 Kč. Cena za vstupné na místì pak bude 1090 Kč. V prodeji jsou i All inclusive VIP vstupenky, které zahrnují neomezenou konzumaci nápojù, kde cena této vstupenky činní 2600 Kč.

Transmission

Zdroj: United Music
Publikoval: Redakcia GREGI.NET