Transmission – Digital Madness: Spúšťa web!

Osmé pokračování noci TRANSMISSION s podtitulem „DIGITAL MADNESS“, která se bude konat již za necelý mìsíc, v sobotu 19. listopadu v pražské O2 arenì, spustila nové webové stránky.

Na www.transmission.cz naleznete aktuální novinky připravované noci Transmission, praktické informace, galerie a profily vystupujících zahraničních hvìzd, kterými tentokrát budou Above & Beyond, Ferry Corsten, Markus Schulz, Gareth Emery, John O´Callaghan a Michal Poliak.

Tìm, kteří si nechtìjí nechat osmou edici Transmission ujít, doporučujeme neotálet s nákupem vstupenek. V současné dobì jsou v prodeji nejlevnìjší vstupenky za 1,290 Kč do pondìlí 31. října. Od 1. listopadu se cena zvýší na 1,390 Kč. Na místì pak bude cena činit 1,490 Kč. Vstupenky je možné zakoupit v síti Sazka Ticket, na terminálech Sazka, všech pobočkách České pošty a prodejních místech Ticketportal.

Pro ty nejnáročnìjší jsou v prodeji také exkluzivní Hot Peppers VIP Lounge Tickets, které umožňují majitelùm vstup na luxusní VIP terasu, vybudovanou na ploše O2 areny s neomezenou konzumací nealkoholických nápojù. Dále jsou v nabídce také Golden Tickets, které nabízí možnost využít maximálního pohodlí luxusního klubového patra O2 areny, jež kromì nìkolika barù či šatny zdarma, nabízí bohatý catering po celou dobu akce zdarma.

Více informací na www.transmission.cz

Transmission

Zdroj: United Music
Publikoval: Redakcia GREGI.NET