Transmission – Digital Madness: Prichádza s ponukou pre VIP hostí!

TRANSMISSION – dechberoucí show se svým osmým pokračováním opìt uchvátí tisíce fanouškù elektronické hudby, kteří se opìt vydají v sobotu, 19. listopadu 2011 do pražské O2 areny. Letošní téma DIGITAL MADNESS nabídne opìt impozantní scénu s dekoracemi, obřími LED stìnami, mnoha lasery, pyro efekty, a masivním zvukovým systémem. S nejsilnìjším line-upem v dosavadní historii, který skýtá taková jména jako Above & Beyond, Ferry Corsten, Markus Schulz, Gareth Emery, John O´Callaghan a Michal Poliak má letošní Transmission ambice poprvé vyprodat O2 arenu!

Pro ty nejnáročnìjší návštìvníky nabízíme další možnost, jak si užít Transmission v exkluzivním stylu, a to zakoupením Golden ticketù. Jako jejich majitelé budete moci využít maximálního pohodlí luxusního klubového patra O2 areny, jež kromì nìkolika barù či šatny zdarma, nabízí bohatý catering po celou dobu akce zdarma, který je zahrnut v cenì vstupenky. Ta činní 4.600 Kč a je v prodeji na pokladnách O2 areny každý všední den od 13 do 18 hodin, nebo na emailu klimesova@best.sazka.cz. Pro majitele tìchto vstupenek jsou vyhrazeny speciální vchody a dále je jim umožnìn vstup i na taneční plochu, nikoliv však na VIP terasy.

Kromì jiného jsou v prodeji také exkluzivní VIP vstupenky za 2.500 Kč, které umožňují vstup na luxusní VIP terasu, vybudovanou na ploše O2 areny. VIP terasa s omezenou kapacitou nabídne bar s širokým sortimentem vybraných nápojù, VIP toalety, ale hlavnì nejlepší výhled na neskutečnou Transmission show. VIP vstupenka obsahuje neomezenou konzumaci nealkoholických nápojù (kromì Red Bullu) a opravňuje ke vstupu na hlavní taneční plochu a přilehlé tribuny. Do 31. července si také mùžete zakoupit nejlevnìjší vstupenky na osmé vydání Transmission za cenu 1.190 Kč, která se bude postupnì zvyšovat, až na 1.490 Kč na místì. Vstupenky jsou v prodeji v síti Sazka Ticket, na terminálech Sazka, všech pobočkách České pošty a prodejních místech Ticketportal. Více informací naleznete na www.transmission.cz a www.unitedmusic.cz

Transmission

Zdroj: United Music
Publikoval: Redakcia GREGI.NET