Transmission – Digital Madness: Predstavuje kompletný line up!

Osmé pokračování fenomenální party TRANSMISSION, která v sobotu 19. listopadu přivítá v pražské O2 arenì tisíce fanouškù elektronické hudby, představí sedm DJských hvìzd, z kterých se pìt nachází v TOP 10 ankety časopisu DJ Mag o nejpopulárnìjší DJ´s planety.

Ke jménùm jako jsou Above & Beyond, Ferry Corsten, Markus Schulz a Gareth Emery, tak přibude také John O´Callaghan, který je jedním z elitních trance DJù, jehož popularita každým rokem rovnìž strmì stoupá. Jeho sety jsou plné energie s vysoce rafinovanou a přesnou technickou mixování. V současné dobì sklízí úspìchy s albem „Unfold“, které vyšlo letošní rok v dubnu. https://www.johnocallaghan.net.

John O Callaghan

Domácí umìlce bude reprezentovat momentálnì jeden z nejúspìšnìjších domácích DJù a producentù Michal Poliak, který v současné dobì vydává jednu úspìšnou skladu za druhou, a vystupuje na nejprestižnìjších domácích i zahraničních tanečních eventech. Jednu z posledních skladeb My Republic aktuálnì zremixoval Marco V. Michal je jedním z rezidentù show Dance Exxtravaganza na Evropì 2, má vlastní rezidentní klubovou noc, a kromì intenzivních příprav na startu vlastního labelu Republic Recordings, jej čekají vystoupení mimo jiné na festivalech v Holandsku, dále v klubu Amnesia na Ibizie, v Maďarsku, Rusku, Lotyšsku, a dalších zemích. Více informací najdete na novì spuštìných webových stránkách www.michalpoliak.com.

Micha Poliak

Předprodej vstupenek na osmou edici Transmission nabízí posledních nìkolik kusù za nejlevnìjší cenu 890 Kč, která se postupnì zvýší až na konečných 1490 Kč na místì. Pro ty nejnáročnìjší budou v prodeji exkluzivní VIP vstupenky za 2.500 Kč, které umožňují vstup na luxusní VIP terasu, vybudovanou na ploše O2 areny. VIP terasa s omezenou kapacitou nabídne bar s širokým sortimentem tìch vybraných nápojù, VIP toalety, ale hlavnì nejlepší výhled na neskutečnou Transmission show. Předprodej vstupenek probíhá v síti www.sazkaticket.cz, na terminálech Sazka, všech pobočkách České pošty, prodejních místech Ticketportal či pokladnách O2 areny.

Více informací brzy na www.transmission.cz

Transmission

Zdroj: United Music
Publikoval: Redakcia GREGI.NET