TranceXplosion už dnes večer.

Label One společně s Alien Music bar Vás zvou na akci  TranceXplosion. Jsme pyšní, že máme 3 velmi známé zahraniční DJe.! Dva jsou z Velké Británie a třetí dokonce až z Austrálie. Z těchto tří je to pro 2 Dje jejich debut v České republice! Přijďte podpořit tuto trance party!

►Sobota 15.června 2013
►22.00 do 05:00
►vstup zdarma!

Line-up/Time-table:
►22.00-23.00 PETROS (CZ)
►23.00-00.00 PINKQUE (AUS)
►00.00-01.30 DARREN PORTER B2B GARETH WESTON (UK)
►01.30-02.30 GARETH WESTON (UK)
►02.30-03.30 DAVID JUSTIAN (CZ)
►03.30-04.30 BECK (CZ)
► ???

►Darren Porter (UK) – Vrací se do Prahy po velmi úspěšném setu na dubnové Trancefusion pre-party v klubu SaSaZu a hraní na parníku rádia Zlatá Praha s ReOderem a Ian Standerwickem. Rodilý Brit a nynější německý občan Darren Porter je z nové odrůdy DJ/producent. Známý pro svůj tvrdý styl jízdy jako v ASOTu podporované  ‘Spellbound’ and ‘Neptunes Siren’, a získal si popularitu během hraní ve vybraných klubech ve Francii, České republice, Německu, Maďarsku a Velké Británii.

►Gareth Weston (UK) – Hraje v Praze poprvé. Popularita Gareth Westona prudce stoupá v roce 2013 díky jeho trackům ‘Hell Raiser’ a ‘Checkmate’ , které byly mocně podporované vedoucími  DJ’s a na každé velké show včetně ASOT, FSOE, Tytanium Sessions a Extrema. Právě se vrátil z velmi vytíženého měsíčního hraní v Itálii a Londýně.

►Pinkque (AUS) – Pinkque pochází z Melbourne v Australii. Jedná se o stoupající hvězdu z ženských Djek na trance scene.její týdenní radio show ‚We Are Trance‘ dosáhla obrovské podpory v roce 2013 od mnoha umělců jako například Manuel Le Saux, Alexandre Bergheau, Yura Moonlight, ReOrder a mnoho dalších. Podporovala vystoupení umělců jako jsou Daniel Kandi a KhoMha během jejich turné po Austrálii. Nyní poprvé zčeří evropské vody..

►BECK (CZ) – Za více než deset let hraní vypiloval svůj jedinečný styl k dechberoucí preciznosti, se kterou naplňuje srdce posluchačů radostí z vygradovaných trance mixů, upliftů, vokálů i úderného techna. Jde tak ve šlépějích svých vzorů hrajících pod hlavičkou VANDIT Records. V současnosti se kromě hraní věnuje i produkci své vlastní tvorby. Začátkem roku mu společně s Pavlem X. Rakušanem vyšla první nekompromisní pecka The Night Landing u labelu Club G Records. Energii, kterou mu jeho vlastní tvorba a hraní samotné dává, pak vrchovatou měrou předává dál a kontakt, který dokáže při své show navázat s publikem se už stal legendárním.

►DAVID JUSTIAN (CZ) – DJ, promotér a producent v jedné osobě. Pořadatel mnoha tranceových eventů, za zmínku stojí The Sound Of The Netherlands s DJs Renvo & DiVasco, nebo The Sound Of Germany s Wellenrausch, kteří působí na labelu Coldharbour. V dnešní době se zaměřuje především na vlastní produkci a na svoji radioshow – The Selection of David Justian, která je vysílána každý čtvrtek na iRadiu Sensation Factory od 19. hodiny.

►PETROS (CZ) – Pražský dj začínající na hudebních stylech: trance/tech-trance a momentálně od něj můžete slyšet především house/electro/progressive. Měl možnost si zahrát po boku jmen jako DJ N-Rico, Matamar, Beck a další….v současné době je také moderátorem tanečního rádia Zlatka, kde má svůj víkendový drive: „Odpolední koktejl“.

Zdroj: Organizátor