Trancefusion – It’s Time To Say Goodbye: Videoreport!

4. 4. 2014 sa v pražskom Průmyslovom paláci konala posledná, rozlúčková edícia halovej party Trancefusion nazvaná „Time To Say Goodbye“. Na svedomí ju mala známa agentúra BTL a v rámci Trancefusion víkendu priniesla absolútne masakrálny line-up 60 rôznych DJs, kde si niektorí DJi okrem samotnej hlavnej Trancefusion zahrali na oficiálnej pre-party a aj after party v klube Mecca.

Bol to jednoznačne obrovský hudobný maratón aký nemal obdoby v histórii českej trancovej scény. Trancefusion „Time To Say Goodbye“ priniesla 3 stage. Hlavný stage, na ktorom si DJi zahrali v back2back setoch v mnohých špeciálnych svetových premiérach, classics stage, kde nechýbali skutočné trancové legendy a CZ/SK stage, kde bolo možné zažiť množstvo známych zvučných mien spomedzi českých a slovenských DJs. Párty začala už o šiestej večer a trvala do neuveriteľnej ôsmej hodiny rannej. Jednalo sa tak o skutočne kvalitnú 14 hodinovú trancovú nádielku. Z môjho pohľadu sa akcia fantasticky vydarila a celá noc mi neskutočne ubehla. Každý z 3 stagov mal svoj akoby vlastný svet, pri ktorom človek veľmi ľahko zabudol na svet tých zvyšných stagov. Konkrétne som si to uvedomil takmer v polovici noci na classics stagi, kde jednoducho odznievali take fantastické sety, že som chvíľami aj pozabudol na zvyšné stage. Hlavný stage samozrejme dominoval famóznou svetelnou a laser show, o ktorú sa postarali ľudia z MINISTRY. Nechýbali aj živé predstavenia spevákov, bubeníkov a iných performerov, takže celá noc bola takto príjemne spestrená.

Bola to rozhodne krásna rozlúčka s poslednou Trancefusion a kto ju zmeškal, rozhodne má čo ľutovať. Popri záverečnom outre, ktoré sprevádzal emotívny song od COLDPLAY – A SKY FULL OF STARS spolu s prezentovaním tých najlepších foto momentiek zo všetkých edícií Trancefusion sme si spoločne posledný krát povedali “IT’S TIME TO SAY GOODBYE”. Na parkete nechýbalo množstvo spoločných objatí a upadla nejedna slza. Trancefusion bude rozhodne mnohým veľmi chýbať, no spomienky, tie nám už nikto nevezme. Záverom mi už ostáva len napísať jedno veľké ĎAKUJEM smerom do agentúry BTL, ktorá takýto masakrálny line-up do Prahy dokázala priniesť a celú akciu bravúrne zorganizovať.

Teraz vám prinášame niekoľko videí, ktoré priblížia samotnú atmosféru z tejto magickej noci:

Výber videí:

Celý zoznam videí: https://www.youtube.com/playlist?list=PLdG_aHFfYWj9mMyHbPiAxScw5oERP-2lG

85big

Napísal: Ivo Ninja
Video: Ivo Ninja