Trancefusion: Arnej!

Za dva mìsíce čeká Prahu další pokračování akce TRANCEFUSION. A Praha se mùže tìšit na nìkolik jmen, která se zde českým ale i zahraničním fanouškùm představí úplnì poprvé. Naposledy jsme vám představili ruské duo Moonbeam.

Dnes je řada na kanadském producentovi jménem ARNEJ. Dnes je již svìtovou veličinou a za poslední tři roky posbíral řadu ocenìní a zařadil se po boku tìch nejvìtších hvìzd. Doufejme tedy, že i zanedlouho v Praze se předvede v té nejlepší formì a zanechá zde po sobì nesmazatelnou stopu!

V posledních deseti letech se na výsluní trance hudby vypracovala řada umìlcù jen díky variacím na sice populární, ale stále stejné melodie – takové, jaké si žádala doba. V Kanadì se ale mezitím stranou veškeré pozornosti rodil hudební zázrak, který si předsevzal, že s hudebními klišé zatočí, a trpìlivì čekal, až přijde jeho velká chvíle.

Ta pro Arneje přišla v roce 2008, kdy uznávaná vydavatelství Black Hole a Armada začala chrlit jeho tracky. A byl to poprask. Skladby jako „People Come, People Go“, „The Ones That Get Away“ a „They Always Come Back“ se zabydlely na klubových parketech i na tracklistech předních DJù. Arnej, teď už v přímé záři reflektorù, pokračuje v úspìšné řadì vokálním trackem „Strangers We’ve Become“ s Josie & Jaren, který si na svou kompilaci A State of Trance 2008 vybral Armin Van Buuren.

Pokud jde o remixovou práci, je Arnej autorem vlastních originálních podání skladeb takových vìhlasných producentù jako Sied van Riel, Dash Berlin, Leon Bolier, The Thrillseekers či Armin Van Buuren.

Arnej

Armin přitom pro DJ Mag označil Arneje za svého „Favourite Producera“ a na Trance Awards v roce 2008 byla vycházející kanadská hvìzda vyhlášena „Best New Face“.

V roce 2010 pak Arnej na své dosavadní úspìchy navázal skladbou „They Need Us“, kterou ve svých setech roznesli do všech koutù svìta ti nejvìtší DJové. Svým zatím posledním trackem „The Strings That Bind Us“, v nìmž Arnej na smyčcové struny navléká melancholické korálky vokálù a hlubokých syntezátorových soundù, si opìt vysloužil umístìní na kompilaci A State of Trance 2010 a opìt dokazuje schopnost vybudovat ve svých skladbách napìtí a emoce, pro které je tolik oblíben.

Arnej již hrál na celé řadì nejslavnìjších tranceových akcí svìta a dne 24. června 2010 jako první trance DJ odehrál set v Sýrii. Stal se tak svého druhu historickým prùkopníkem, který ostatním DJùm otevřel dveře do této části svìta.

Kanaďan Arnej hodlá i v roce 2011 dobývat tranceové žebříčky. V hlavì má nekonečné množství hudebních námìtù, propracovaných rytmù a líbivých melodií. Zatím se mu jeho dřina vyplácí. Loni v anketì Tranceaddict Top 250 skončil na 26. místì a podle seznamu DJ Mag Top 100 je 87. nejlepším DJem svìta.

Ale jak říká sám Arnej: „Tohle všechno je pořád jen začátek…“

TRANCEFUSION – nová krev do žil české taneční scény! Po této noci budete jako znovuzrození.
Více informací na www.trancefusion.cz nebo na https://on.fb.me/TRANCEFUSION
Vstup pouze od 18ti let.

BTL Agency uvádí:
TRANCEFUSION

Sobota 8. 10. 2011 , 19:45 otevření haly, 20:00 start programu, 06:00 konec
Incheba Arena, areál Výstavištì Holešovice, Praha 7
DJs: Gabriel & Dresden (USA), Giuseppe Ottaviani (IT), Marcel Woods (NL), Arnej (CAN), Moonbeam (RUS), Mat Zo (UK), Boom Jinx (NOR)
Hosté: Christian Burns (UK), Eller van Buuren (NL) – LIVE

Zdroj: Trancefusion
Publikoval: Redakcia GREGI.NET