Trance of Love ohlasuje návrta Kamila Polnera na trance scénu!

Po viac ako dvojročnej pauze je tu opäť úspešne navštevovaný event a tým je TRANCE OF LOVE. Samozrejme, že klub sa nemení, zmenil sa len jeho názov na Fiesta klub (ex. Oceán) v Leopoldove. Už sám názov napovedá, kto bude headlinerom tejto celej akcie, takže predstavujeme pána velikána, super človeka, perfektného dj-a, či skvelého producenta a tým je KAMIL POLNER, ktorý skončil s hudbou, ale od nás prijal pozvanie zahrať si, za čo mu skutočne veľmi ďakujeme.

Pre úplnosť line upu uvádzame konečnú zostavu dj´s, tak pozorne čítajte nasledujúce veľké mena, ktoré sa pridajú do skvelej zostavy. Ďalším velikánom totiž bude EDDIE SENDER, ktorý si už zahral na TOL a predviedol svoje skvelé djské schopnosti. Ako novým členom bude náš a určite aj váš veľký kamarát DAVID HANC. K tejto skvelej zostave sa pripoja ešte dvaja dj-i, ktorí s trance music nie sú spojovaní, ale pre túto akciu majú pripravený každý jeden z nich special tranceový set. Tak aby sme nechodili okolo horúcej kaše, prezradíme aj posledné dve mená a to PAGO a PANKY.

Takže už si len pripomenieme základné informácie. Termín party, ktorý si už teraz zapíšte do svojich diárov je 18.11.2011, čiže v piatok vo Fiesta clube Leopoldov (ex. Oceán). Vstupnú cenu na celú akciu sme dali na 4€, čo si myslíme, že nie je vôbec veľa.


TRANCE OF LOVE
18.11.2011 Piatok
Fiesta club Leopoldov
KAMIL POLNER /ARMADA
EDDIE SENDER /CZ
DAVID HANC /AT
PAGO
PANKY

Zdroj: Pago
Publikoval: Redakcia GREGI.NET