Traja mušketieri Bobsan, Yanchi a Koki sa postarajú o vašu piatkovú pohodu.

Pre každého, komu festivalová atmosféra nevonia a radšej uprednostňuje klimatizované klubové priestory, máme aj tento piatok pripravený vychladený Basement!

Tentokrát sa za mixom stretne trojka Bobsan, Dj Yanchi a Koki, ktorá si rozumie nielen ľudsky, ale hlavne DJsky a vy sa už teraz môžete tešiť na kvalitné edity a mashupy vašich obľúbených klubových bangerov.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/205627″ params=“auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true“ width=“100%“ height=“150″ iframe=“true“ /]

Bobsan púšťa dosky už viac než desať rokov. Má za sebou projekty s Larrym (L plus), Bisleym a Viliamom z PPE. Po rokoch hrania ho síce drumáč omrzel, no teraz skladá sety zo všetkého možného, čo pod ruku príde. Mashupy, funky breaks & hiphop, indie dance, nu-rave & disco, nejaký balkán, šmakoviny z 70’s, 80’s, 90’s.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/210503″ params=“auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true“ width=“100%“ height=“150″ iframe=“true“ /]

Yanchi stál za zrodom Hipster Paradise, neraz ste ho mohli vidieť aj na breakbeatových akciách no teraz sa postaví do piatkovej mašinérie aby vám namixoval funky, breaky, bootlegy, či neočakávané mashupy. Občas sám sebe vtipne hovorí kolotočár, z ktorého sa vám v piatok hlava.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/7192672″ params=“auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true“ width=“100%“ height=“150″ iframe=“true“ /]

Kokimu z polobratského dua Funkadelic Brothers učarovala hudba už v mladom veku, čo vyústilo do hrania v kluboch po celom Slovensku, množstvo hraní na súkromných eventoch a Fashion show´s po viacerých krajinách Európy. Vo svojich setoch mieša hiphop, funk, groovy s mashupmi, ktorá vám bude bude po chuti ako dobrý piatkový dezert.

www.fb.com/events/647586882008457/

1507-tripple01

Zdroj: Nu Spirit