Tradičný vianočný event meYdan by Yaksha prichádza so špeciálnou Hotel Edition. Predstavia sa Nobodylisten, RudeBoys Radio či Luca Brassi.

Vianočný meYdan by Yaksha sa za 17 rokov organizovania stal skutočne legendárnym podujatím plným skvelej hudby, zaujímavých hostí a hlavne priateľskej atmosféry, ktorý sa každoročne koná na prvý sviatok vianočný v Martine.

Tento rok nás opäť čakajú nezabudnuteľné vianočné beaty, no tentokrát to bude v Hoteli Turiec v rámci špeciálnej hotelovej edície. Organizátori si opäť pripravili nabitý line-up, kde sa predstaví špička slovenskej a českej hudobnej scény. Na dvoch pódiach sa objavia DJ a producent Nobodylisten, rapper Luca Brassi, legendárne DJ-ské trio RudeBoys Radio a ďalšie hviezdy, ako sú Nuri, Hujdy, Mess, Kristína & Taomi, Nicholas Naison. Toto sú mená, priatelia, ktoré vám zaručene spravia adrenalínovú vianočnú jazdu!

Organizátori sľubujú, že nejde len o bežný event, ale o skutočný vianočný zážitok, ktorý si budeme dlho pamätať. Zaujímavosťou sú balíčky, kde si spolu s lístkami môžete zarezervovať i ubytovanie a zažiť niečo viac ako len bežný hudobný event.

Lístky na túto výnimočnú udalosť si môžete zakúpiť na Tootoot. „Vianočný meYdan – Hotel Edition vás hodlá vytiahnuť z reality a ponúknuť mix hudobnej kvality a vianočného nádychu, aký tu ešte nebol!“ Nezmeškajte túto príležitosť, pridajte sa k nám a zažite ten pravý vianočný feeling.

Zdroj: TS