Tradición: Horúce rytmy samby na tanečnej akcii roku!

Oblíbená a známá taneční skupina latinsko-amerických rytmù Tradición oslaví své již 9.té narozeniny. U této příležitosti pro všechny příznivce temperamentní hudby a tance přichystala velkolepou show roku – Latino show of the year, jenž se odehraje v pražském klubu Lávka již 3. prosince letošního roku.

Moderátorem a prùvodcem večera se stala dlouholetá kamarádka kapely a vášnivá milovnice tance a hudby Mahulena Bočanová. Role hudebního hosta se zodpovìdnì ujal sympatický Petr Vondráček. Sexy polonahé tanečnice v úžasnì pestrobarevných kostýmech z brazilského Ria de Janeira společnì s jejich mužnými protìjšky vás zaručenì dostanou do rytmu. Nenechte si ujít nezapomenutelnou atmosféru tohoto večera!

Tradicion

Taneční skupina TRADICIÓN je nejvìtším a nejdéle fungujícím souborem u nás, zamìřeným na tradiční a exotické latinskoamerické tance jako jsou např. Salsa (Kuba), nebo Samba (Brazílie). Skupina má ve svých řadách mnoho exotických tanečníkù přímo z Kuby nebo Brazílie a dokonce mistra svìta v otevřeném Salsa mistrovstí, pořádaném ve Velké Británii. Soubor vznikl již v roce 2002, spojením skvìlých tanečníkù z latinské Ameriky a tìch nejlepších z celé České republiky, což dokazuje nejen stálé angažmá v La Bodeguita del Medio a La Casa Argentina, ale především řada dalších profesionálních akcí (Česká Miss, X-Faktor, Star Dance s Helenou Vondráčkovou nebo Vivaldianno M. Dvořáka a J. Svìceného).

Ve svém repertoáru má Tradición širokou nabídku choreografií, obohacených autentickými kostýmy přímo z kolébky karnevalu Ria de Janeira nebo z dílny nejslavnìjšího svìtového kabaretu „Tropicana“ v Havanì.

LATINO SHOW OF THE YEAR
Kdy: 3. 12. 2011, od 20:00 hodin
Kde: Klub Lávka,
Vstup: 200,- CZK
Moderátor: Mahulena Bočanová, hudební host: Petr Vondráček

Zdroj: IDMedia, s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET