Toto sú oni! Títo producenti hľadajú nový svetový boyband v Čechách a na Slovensku!

Slovenskú a Českú republiku čaká už v septembri medzinárodná hudobná senzácia! Dvojica celosvetovo uznávaných, renomovaných producentov a hitmakerov si bude práve u nás hľadať nový boyband pre svetový trh.

Toto sú oni! Svetoznáme uznávané hudobné kapacity, ktoré sa rozhodli, že nové hviezdy sa zrodia aj vďaka ich pomocnej ruke práve na Slovensku a v Čechách!

DENIS INGOLDSBY a ANDREW MURRAY sú medzinárodne uznávaný tandem hudobných producentov. Vďaka vzájomnej spolupráci majú na konte nespočetné množstvo úspešných umelcov, albumov i hitov.

Denis Ingoldsby with DelilahTeam

Preslávila ich tiež dlhoročná spolupráca a partnerstvo s uznávaným hudobným agentom PAULOM FITZERALDOM z prestížnej britskej agentúry CAA, ktorý stojí nielen za objavením ale tiež za celosvetovým úspechom formácie ONE DIRECTION. Stojí tiež v pozadí projektov a umelcov ako James Arthur, Alex Burke, Craig David či Union J.

DENIS INGOLDSBY
– Celosvetovo uznávaný hudobný producent a manažér britského pôvodu
– Ako producent zaznamenal vyše 100 miliónov predaných nahrávok pre množstvo umelcov z rôznych krajín sveta
– Preslávil sa v 90. rokoch ako „jeden z dvoch mozgov“ ktoré stáli v pozadí založenia úspešného britského hudobného vydavateľstva a produkčnej spoločnosti First Avenue Records(spoločnosť založil s kolegom Oliverom Smallmanom). V roku 2002 sa stala vydavateľská časť spoločnosti veľkou akvizíciou slávneho vydavateľstva BMG Music Publishing. Odkedy Universal Music Publishing pohltilo spoločnosť BMG Music Publishing (r. 2004), First Avenue Music spadá pod Universal Music Publishing. https://en.wikipedia.org/wiki/First_Avenue_Records
– V 90. rokoch objavil a sformoval legendárnu britskú formáciu ETERNAL, ktorá dosiahla 15 hitov v britskom rebríčku TOP 20 a celosvetovo predala 10 miliónov albumov https://en.wikipedia.org/wiki/Eternal_(band)
– Spolupracoval tiež na prvom albume speváčky Mariah Carey spoločne s producentom Rhettom Lawrencom
– Pýši sa tiež spoluprácou s Michaelom Jacksonom
– Na konte má pravidelné spolupráce s hviezdami ako Lionel Ritchie či Dianna Ross a TaTu, Ill Divo či Pussy Cat Dolls
– Podieľal sa na vzniku hitov Kelly Clarkson, Leony Lewis, Keitha Urbana
– Zo súčasných hviezd sa pýšia spoluprácou s uznávaným producentom (v tandeme s producentom Damonom Elliottom) mená ako Alicia Keys, Timbaland, Pitbull, Justin Timberlake, Pink,
– Aktuálne intenzívne spolupracuje so speváčkou Delilah

ANDREW MURRAY
– Ako producent je podpísaný na spoluprácach s umelcami ako Alicia Keys, Christina Aguilera, Natasha Bedingfield, Girls Aloud, Blazin Squad, Tiesto a Monrose a ďalší.
– Ako skladateľ pod viac ako dvoma stovkami vydaných skladieb! Z toho:
4 bodovali v hitparáde Top 10 vo Veľkej Británii
2 sa umiestnili na prvom mieste hitparády v Nemecku
4 ďalšie v Top 10 v Nemecku
– Jeho skladby bodujú i v rebríčkoch Top 10 v Austrálii, Južnej Afrike, Japonsku, Kórei.
– Andyho skladba „If it wasnt for your love“ zložená pre speváčku Heather Headley bola súčasťou debutového albumu, ktorý získal v USA platinovú dosku a nomináciu na cenu Grammy.
– Je autorom skladby „Trouble With Boys“, špeciálnej vytvorenej pre novoročnú epizódu sitkomu PRIATELIA (r. 2000).
– V roku 2010 sa podpísal ako ko-producent na albume britského herca Toma Feltona, hviezdy filmov Harry Potter, známeho vďaka postave Draca Malfoya.
– Ako autor sa podpísal aj pod skladbu CALLING ON ANGELS, ktorá vyšla na aktuálnom albume DJ TIESTA – A TOWN CALLED PARADISE. Album sa umiestnil v Top 10 v 50tich krajinách sveta.
– Spolupracoval tiež s GARY BARLOWOM, CRAIGOM DAVIDOM, PIXIE LOTT a THE ROYAL PHILHARMONIC ORCHESTRA
– Andrew tvorí prevažne vo svojom domovskom štúdiu v britskom Hertfordshire
https://www.andrewmurraymusic.com/

Zdroj: SOUL FOR SHOW