Totálního nasazení oslavujú 25 rokov!

Slánská skupina TOTÁLNÍ NASAZENÍ oslaví poslední listopadový víkend neuvěřitelné čtvrtstoletí svojí existence. Kapela vznikla na konci listopadu roku 1990 z party spolužáků slánského gymnázia, kteří si tehdy jen tak pro zábavu založili kapelu, aby se z ní po 25 letech stala jedna z nejúspěšnějších kapel svého žánru v České republice.

Punk-rockové trio Sváťa, Karloss a Franky naplánovalo k 25. výročí kapely na celý letošní rok spoustu překvapení. Tím prvním už bylo samotné zahájení 25. sezóny, které proběhlo únorovým turné po Turecku.  Na exotickou koncertní šňůru pak navázala řada dalších koncertů po klubech a kulturních domech, nabitá festivalová sezóna a právě probíhající podzimní akustické turné, které je v plném proudu. Už na konci února vydala kapela nové výběrové album s názvem “25 LET ČERNOBÍLÝ SVĚT“, kde najdete dvacet největších hitovek z celé éry Totálního nasazení, nyní v rámci koncertní šňůry UNPLUGGED TOUR 2015 pak vyšlo další CD “UNPLUGGED DIVADLO SLANÝ“. Toto album, na kterém se nachází nejen loňský akustický živák, ale také tři zbrusu nové unplugged songy, nelze nikde koupit – dostane ho každý zdarma ke vstupence pouze na některém z právě probíhajících akustických koncertů. Křest tohoto CD proběhne v sobotu 28. listopadu na místě, kde přesně před rokem album vzniklo, v Městském divadle Slaný.

Totálni_Promo2015_web

Hlavní oslava 25 let Totálního nasazení se uskuteční v pátek 27. listopadu v pražském klubu Rock Café. Bude to jediné neakustické hraní mimo probíhající unplugged turné, kapela slibuje dvouhodinový průřez celým čtvrtstoletím její historie a celý koncert bude natáčen jako live DVD. Na akci vystoupí hosté z řad bývalých členů i spřízněné skupiny Zakázaný ovoce, Deratizéři, Covers for Lovers a Reckless, celým večerem bude provázet Petr Vydra, známý z populární stand up show „Na stojáka“. Akce začíná už v 18 hodin a prvních dvě stě návštěvníků obdrží ke vstupence poslední DVD Charóne, ty jsi nás převez.

„Na akci a vlastně i na všech dalších zbývajících letošních koncertech bude také možno si v originálním balení zakoupit speciální 17° polotmavé pivo Totální nasazení, které pro nás k našemu výročí uvařil slánský pivovar Antoš, “ doplňuje pozvánku zpěvák a baskytarista, zákládající člen slánských „Totáčů“, Sváťa Šváb a dodává: „Přijďte s námi oslavit naše čtvrtstoletí a užít si náš narozeninový koncert.“

www.totaci.cz
https://bandzone.cz/totaci
www.facebook.com/totaci
www.forfunagency.cz

25LET_Plakat_rockCafe

TN-25-let_A3_AKTUAL_FINAL

Zdroj: ForFUN Agency 2015 | www.forfunagency.cz
Foto: archiv kapely