TOPFEST a ŽIJEME hudbou zaplatia študentom vstupné na koncert Gladiator!

Znie to neuveriteľne, ale je to tak. Jeden z najvýznamnejších organizátorov hudobných podujatí na Slovensku Topfest , sro a hudobná Agentúra Žijeme hudbou spojili sily a rozhodli sa, že pri príležitosti dňa študentstva, ktorý si pripomíname 17. novembra zaplatia väčšiu cast vstupného na koncert skupiny Gladiator v rámci ich aktuálneho turné s jednoduchým názvom “13”.

Jano Pisoň (Žijeme hudbou) : “ Áno, je to pravda, s Topfestom sme sa rozhodli podporiť študentov a tak im dať možnosť sa “kultúrne vyžiť”. Nie je to tak dávno, čo som bol sám študentom a nie na všetky koncerty, ktoré som chcel navštíviť, boli peniaze. Preto, keď môžeme pomôcť, tak pomôžeme. Celý nápad vznikol veľmi spontánne a máme z neho veľkú radosť. “

Skupina Gladiator je aktuálne na turné s názvom“13” , ktorý nesie aj ich aktuálny album. Najbližšie ich môžte vidieť už budúci týžden v Nitre a v Bratislave. Vstupenky len za cenu 3 € budú v predaji iba túto sobotu a nedeľu výhradne cez eshop Žijeme hudbou – www.shop.zijemehudbou.sk a heslo je 17. November, ktoré vpíšu študenti do objednávky. Počet lístkov je limitovaný počtom 300, preto objednávajte rýchlo na ktorýkoľvek koncert rámci ich preiehajúceho turné.

Hosťom na turné je nitrianska skupina Neverback, ktorá si podmaňuje fanúšikov v každom meste raketovou rýchlosťou.

Tešíme sa na Vás ešte v týchto mestách:
13.11 – Nitra, PKO
15.11 – Bratislava, Ateliér Babylon + krst albumu
21.11 – Považská Bystrica, Dom kultúry
22.11 – Modra, Mestské kultúrne stredisko
27.11 – Trenčín, Piano klub
28.11 – Sereď, Dom kultúry

Vstupenky sú bežne v predaji za cenu 8 € a na mieste bude stat lístok 10 €.
https://www.ticketportal.sk/nevent.aspx?id=128&target=3&target=2

A2 plagat gladiator

Zdroj: Agentúra DUNA