Topfest bez Kabátu by nebol Topfest.

Festival Topfest tento rok dokáže svoju multižánrovosť naozaj pestrým lineupom. Na jednom z najznámejších slovenských festivalových pódií zaspieva toto leto Karel Gott ale i Bastille, Skindred, Gogol Bordello či Slot. Organizátori už prezradili megahviezdu svojho lineupu – autora aktuálneho hitu Human, Rag´n´Bone Mana a dnes prichádzajú s ďalším menom a nie hocijakým !

Nebol by to Topfest, keby sa v jeho programe neobjavila skupina Kabát. Legendárna česká kapela nechýbala na žiadnom z ročníkov festivalu a toto leto ich čaká 14. ročník. Kabát si teda drží v programe obľúbeného piešťanského festivalu stále svoje bezkonkurenčné prvenstvo.

Organizátor Dušan Drobný: „Kabáti sú skupinou ľudí, ktorí svojou skromnosťou a hudobným kumštom každoročne obohacujú náš line-up, nehovoriac, že medzi nami už za tie roky vznikli kamarátske vzťahy a po koncerte si vždy nájdeme čas aspoň na chvíľu spolu sadnúť a porozprávať, čo je nové…“

Bezkonkurenčne najobľúbenejšia česká kapela pod vedením Pepu Vojteka je stále v špičkovej kondícii. Dokazuje to i 19-koncertná šnúra po halách, ktorú formácia oznámila na jeseň tohto roka. 

Posledný štúdiový album Do pekla/do nebe vydala legendárna hudobná partia v roku 2015.  Celkovo má Kabát na svojom konte do dnešného dňa už 15 vydaných CD nosičov a 6 DVD a Blue Ray nosičov (zdroj: www.kabat.cz/historie)

Festival Topfest 2017 sa uskutoční v dňoch 30. júna – 1. júla na piešťanskom letisku. 
Predpredaj permanentiek v sieťach Ticketportal a Predpredaj.sk za zvýhodnenú cenu 50€!

www.topfest.sk
www.facebook.com/events/159638561111411

Zdroj: Topfest