Topfest 2012: Tanečný stan TOP TRANCE zverejnil prvé meno – Markus Schulz!

Jeden z najväčších letných hudobných festivalov sa tento rok sťahuje na Letisko Piešťany, kde však popri kvalitnej rockovej a metalovej nádielke nebude v nočných hodinách chýbať ani najkvalitnejšia svetová tanečná scéna! Prvý prázdninový víkend 29. a 30.júna bude v stane TOP TRANCE poriadne horúco, na Slovensko totiž príde jedna z najjagavejších hviezd tranceovej scény Markus Schulz!

Aj tento rok budú dve noci 29. a 30. júna patriť na 9.ročníku Topfestu tej najlepšej tanečnej hudbe v tanečnom stane pre niekoľko tisíc ľudí. Po projekte Lovely Experience je tu TOP TRANCE!

Organizátor Martin Gogol: „Myslím, že po návrate tanečného pódia pred dvomi rokmi na Topfest nám návštevnosť stanu ukázala, že napriek tomu, že ide o žánrovo úplne niečo iné – má to význam. Preto sme pre tento rok prichystali značku Top Trance nadväzujúcu na identitu Topfestu s osobitným charakterom zachytávajúcim zážitok z tanečného stanu a tranceovej hudby. A hneď na úvod by sme radi ponúkli jednu z najjagavejších hviezd tohto tanečného štýlu a srdcovku všetkých fanúšikov s BPM medzi 125-150 – Markusa Schulza!“

Markus Schulz

Hudobný producent a DJ Markus Schulz narodený v Nemecku, žijúci v Miami na Floride prerazil hlavne v posledných rokoch vďaka pravidelnej rádiovej show pod názvom Global DJ Broadcast na tranceovom kanáli DI.FM Rádia, ktorý si pravidelne každý štvrtok po 18:00hod. SELČ ladia milióny fanúšikov tohto žánru po celom svete. Každý rok pripravuje výberovku s názvom mesta v tzv. City Series, ktoré ho svojou párty a tanečnou dušou najviac uchváti. Doteraz to boli mestá ako Miami, Toronto, Ibiza, Las Vegas, Amsterdam, Praha, či najnovšia s názvom Los Angeles‘ 12, ktorá vyšla len pred niekoľkými dňami. Markus Schulz patrí k najžiadanejším vo svojom štýle o čom svedčí aj ašpirácia na titul „najzamestnanejší DJ zo Spojených štátov…“

Zoznam umelcov na tanečný stage na festivale Topfest teda pozná prvé meno. TOP TRANCE privíta v roku 2012 Markusa Schulza a ďalšie mená vraj na seba nenechajú dlho čakať…

Vstupenky na festival Topfest 2012 sú v predaji v sieti Ticketportal v cenách od 25,-EUR, od 27. februára aj s možnosťou zakúpenia trojdňovej vstupenky zahrňujúcej Topfest PLUS, v rámci ktorého vystúpia po prvý raz na Slovensku Guns N´ Roses.

Spoločná trojdňová vstupenka do sektoru „státie“ na festival Topfest, ktorá zároveň platí aj na koncert Guns N‘ Roses pod značkou Topfest PLUS takisto do sektoru „státie“ je v akciovej cene 60,-€. Teda každý fanúšik, ktorý si zakúpi, alebo už zakúpil dvojdňovú permanentku na festival Topfest takto ušetrí až 19,-€ !

Najrýchlejšie informácie o hudobnom festivale TOPFEST a stane TOP TRANCE nájdete na oficiálnej stránkach www.topfest.sk, www.toptrance.sk, alebo na oficiálnych facebookových stránkach TOPFEST a TOP TRANCE.

Zdroj: Agentúra DUNA
Publikoval: Redakcia GREGI.NET