Topfest 2012: Svetová megastar a producent Madonny Martin Solveig!

Martin Solveig autor megahitu Hello, ktorý dodnes boduje aj v slovenských rádiách a jeden z producentov novinkového albumu Madonny bude ďalším spestrením tanečného stanu Top Trance na hudobnom festivale Topfest 29. a 30.júna.

Producent a DJ Martin Solveig je známy svojimi skvelými a zábavnými show a to isté sľubuje aj na Letisku Piešťany!

Parížsky rodák Martin Picandet, známejší pod pseudonymom Martin Solveig v uplynulom roku doslova vtrhol na svetovú hudobnú scénu svojim megahitom „Hello“, ale málokto vie, že je uznávaným DJ-om a producentom elektronickej hudby už od roku 1994, napriek tomu, že celosvetovo prerazil až svojim piatym albumom Smash z minulého roka.

Podľa najnovšieho vydania svetového rebríčka TOP 100 najpopulárnejších dj-ov v časopise DJ Mag skončil už na 29.mieste a jeho dominantným hudobným štýlom je house a eurodance. V playlistoch slovenských rádií boduje Martin Solveig so svojou skladbou „Hello“ už viac ako 1 rok – obdivuhodných 65 týždňov a celosvetový predaj tohto singla už prekročil hranicu 1 milióna kusov!

Martin Solveig

Sám Martin však aj po tomo úspechu ostáva pri zemi: „Nie je mojim cieľom predávať milióny nahrávok – je to len produkt hudby, ktorú robím a chcem robiť práve teraz…Sú plné rovnakej zábavy a odľahčeného štýlu ako hrám celú svoju kariéru. Som stále Martin Solveig, hlúpy Francúz, ktorý si robí sranda hudbu… “. Známy je tiež „veľkovýpravnými“ videoklipmi k hitom „Hello“, „Ready to go“ a najnovšie aj „Big in Japan“.

Najnovšie rezonuje jeho meno pri novinkovom albume kráľovnej popu Madonny, keďže je jedným z jeho producentov, konkrétne mal pod dohľadom hneď jej prvý hit „Give me all your luvin‘ “. V súčasnosti prezentuje Martin Solveig svoju hudbu na turné po USA, na slovenský Topfest zavíta z belgických Antwerp, kde bude vytupovať na Summer festivale.

Do stanu Top Trance na festivale Topfest 2012 platia tie isté vstupenky, ktoré sú v predaji v sieti Ticketportal v cenách od 25,-EUR. Od 27. februára aj s možnosťou zakúpenia trojdňovej vstupenky zahrňujúcej Topfest PLUS, v rámci ktorého vystúpia po prvý raz na Slovensku Guns N´ Roses.

Spoločná trojdňová vstupenka do sektoru „státie“ na festival Topfest, ktorá zároveň platí aj na koncert Guns N‘ Roses pod značkou Topfest PLUS takisto do sektoru „státie“ je v akciovej cene 60,-€. Teda každý fanúšik, ktorý si zakúpi, alebo už zakúpil dvojdňovú permanentku na festival Topfest takto ušetrí až 19,-€ !

Najrýchlejšie informácie o hudobnom festivale TOPFEST a stane TOP TRANCE nájdete na oficiálnej stránke festivalu www.topfest.sk, alebo na oficiálnych facebookových stránkach TOPFEST a TOP TRANCE.

Zdroj: Agentúra DUNA
Publikoval: Redakcia GREGI.NET