Topfest 2012: Sťahuje sa na Letisko Piešťany!

Najväčší rockový festival u nás pod názvom TOPFEST (29.-30.júna) mení svoj festivalový priestor a z areálu pri Novom Meste nad Váhom sa sťahuje na neďaleké letisko v Piešťanoch.

Zatiaľ potvrdené skupiny Godsmack, Slobodná Európa, Konflikt, IMT Smile, Aneta Langerová, Zuzana Smatanová a ďalší nebudú koncertovať na Topfeste v areáli pri Novom Meste nad Váhom, ale na novom mieste, kam sa tento rok obľúbený festival sťahuje.

Organizátor festivalu Dušan Drobný z Agentúry DUNA: “Z technických príčin nie je možné zrealizovať tento rok festival na mieste, na ktoré sme si už takpovediac zvykli – teda na poli pri Novom Meste nad Váhom, takže sme sa po dôkladnom zvážení všetkých súvislostí rozhodli možno trochu nečakane presunúť festival na miesto, kam už niekoľko dní pozývame aj na Topfest PLUS, teda koncert Guns N‘ Roses. Na letisku v Piešťanoch sme momentálne našli viac porozumenia ako na predchádzajúcom mieste, keď k tomu pripočítame posledný daždivý ročník a početné sťažnosti na blato v areáli, parkovisku, alebo stanovom mestečku – to by nám na zatrávnenom a spevnenom priestore letiska hroziť nemalo, aspoň teda nie v takej miere.“

V blízkej dobe plánujú organizátori festivalu zverejniť všetky podrobnosti ohľadom rozmiestnenia služieb v areáli a celkovej logistiky festivalu na novom mieste.

Všetky už zakúpené vstupenky na festival ostávajú samozrejme v platnosti bez ohľadu na miesto konania na nich uvedené. Vstupenky na festival Topfest 2012 sú v predaji v sieti Ticketportal, cena jednodňovej vstupenky je 25,-€, dvojdňová permanentka je v cene 40,-€ a limitovaný počet VIP permanentiek s vlastným vyhradeným VIP parkovaním a vstupom do VIP zóny, ktorá obsahuje vlastnú tribúnu, veľkokapacitný stan a bufet s výhodnejšími cenami, vrátane vlastných sociálnych zariadení za cenu 70,-€. Osoby ZŤP a ZŤP-S majú možnosť zakúpiť si vstupenku so zľavou 50%, ich doprovod hradí plnú sumu.

Od 27. februára je tu aj možnosť zakúpenia výhodnejšej trojdňovej vstupenky zahrňujúcej Topfest PLUS, v rámci ktorého vystúpia po prvý raz na Slovensku Guns N´ Roses.

Festival Topfest sa koná v prvý prázdninový víkend 29. a 30.júna, festival Topfest PLUS s koncertom Guns N‘ Roses o dva týždne neskôr v piatok 13.júla, oba festivaly na rovnakom mieste – Letisko Piešťany.

Najrýchlejšie informácie o hudobnom festivale TOPFEST nájdete na oficiálnej stránke festivalu www.topfest.sk alebo sa pridajte medzi viac ako 12.400 fanúšikov na https://www.facebook.com/topfest.sk

Zdroj: Agentúra DUNA
Publikoval: Redakcia GREGI.NET