Topfest 2011: Párty v reálnej prírode, to je Lovely Experience!

Tanečný stan Lovely Experience, ktorý je súčasťou festivalu Topfest to tento rok vzal veľkým štýlom. Okrem najväčších hviezd svetovej elektronickej scény sľubuje nezabudnuteľné multimediálne predstavenie, doplnené o umelcov nielen hudobného zamerania.

Lovely Experience

Po minuloročnom úspešnom prvom ročníku Lovely Experience stageu, prináša táto párty značka ešte väčšiu tanečnú šou, s ešte kvalitnejším hudobným obsadením. Párty známa najmä svojím vizuálnym prepracovaním bude tento rok hostiť jedny z najväčších hviezd tanečnej hudby. Spomedzi množstva zvučných mien sa dá len ťažko vybrať jednoznačný headliner. Počas dvoch dní 1. a 2. júla sa tu predstavia hudobné hviezdy ako Above & Beyond, ATB, Chicane, Tomcraft, Richard Durand, W&W, Stoneface & Terminal, Filo & Peri, Rank 1, A.G. Trio, Don Marquez a so svojim premiérovým live vystúpením aj slovenská chill-out formácia Apple & Stone.

Lovely Experience

Fanúšikovia elektronickej hudby si tak určite prídu na svoje, keďže Lovely Experience im namieša jedinečný koktejl trance, house, electro, chill-out, či dokonca ambient soundu. Tak ako každý rok, aj v roku 2011 pripravila Lovely Experience množstvo prekvapení vo forme špeciálnych vizuálnych umelcov, medzi ktorými sa predstaví špička vo vizuálnom umení – Enchant Intensity, ktorého laser šou mali možnosť zažiť ľudia takmer po celom svete. Program spestria taktiež profesionálny motion umelci a ich akrobatické kúsky tak umocnia atmosféru tohto podujatia “v reálnej prírode”.

Lovely Experience je súčasťou festivalu Topfest, takže pre vstup postačí obyčajná vstupenka na festival, vďaka ktorej budete mať prístup na všetky vystúpenia, ktoré ponúka. Napriek tomu, že program Lovely Experience stageu sa odohráva najmä v noci, návštevníci festivalu budú mať o zábavu postarané aj počas dňa. Topfest pre nadšencov skvelej zábavy pripravil atrakcie ako bungee running, vodný futbal, kreatívnu zónu,  stolný futbal a hokej, čajovňu, luxusnú reštauráciu v jednom z veľkokapacitných stanov, doplnené o prednášky na množstvo zaujímavých tém, či dokonca festival amatérskych študentských filmov.

Lístky sú ešte stále v predpredaji v sieti Ticketportal v cene 25 Eur za oba dni festivalu. Pre čerstvé informácie sledujte oficiálnu webstránku www.lovelyexperience.sk alebo facebook fanpage www.facebook.com/lovely.experience