Tonya Graves v energickom singli od Dafonic štartuje horúce sexy leto!

Český funky houseový projekt Dafonic si na slunné léto připravil EP “Summer Never Die” pod hlavičkou labelu Nutz Records. Jeho vydání se připravuje na srpen a už nyní si můžeme poslechnout první singl, který letní atmosférou jenom září a posluchačům dává energii pro co nejdokonalejší zážitek z prázdninových dnů.

Na tomto singlu „Catch Me Everytime“ nespolupracoval nikdo menší než hvězda českého hudebního nebe, zpěvačka a členka skupiny Monkey Bussiness, sympatická Tonya Graves. Její nezaměnitelný a silný vokál dává houseovému singlu šťávu, která vás přenese do nálady letních večírků a snad i letních lásek.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/209538876″ params=“auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true“ width=“100%“ height=“150″ iframe=“true“ /]

Dafonic je projekt okolo producenta Ondry Janchoviče, který si na jednotlivé singly zve velmi zajímavé hosty, ať už instrumentalisty nebo vokalisty. Kromě již zmíněné spolupráce s Tonyou Graves, se můžeme dále těšit na Sonyu Surprise, či Siu Sai. Na živém vystoupení k zahájení této letní sezóny ve Žlutých lázní si zahostuje s Dafonic také populární zpěvák z Eddie Stoilow, Jan Žampa.

Dafonic-Roxy

Rodí se zde nový objev české hudební scény, který opravdu stojí za pozornost. Sledujte tuto příjemnou partičku z Prahy, která se svým prvním EP plné pohodové sexy hudby rozčeří stojaté vody na české klubové scéně.

https://www.nutzrecords.com/people-detail/dafonic-14/
https://www.nutzrecords.com
https://www.facebook.com/nutzrecords
https://soundcloud.com/nutzrecords

Dafonic_Catch Me Everytime

Zdroj: Nutz Records