Tomáš Sloboda a Juraj Benetin zahrajú spoločne Na plnú Hudbu_FM už tento štvrtok v bratislavskom Nu Spirit Clube.

Juraja a Tomáša vám predstavovať vôbec netreba. Tomáša považujú viacerí za majstra šiestich strún a Juraja oceňujú viacerí hudobní kritici za hĺbku jeho hlasu. Jeden vám bude hrať, druhý spievať, zatiaľ čo vám bude druhý hrať a prvý spievať.

Autorské skladby, cover verzie ich obľúbených skladieb a komorná atmosféra s moderátorskou dvojicou Lucia a Galager sa postará o váš štvrtkový zážitok v bratislavskom Nu Spirit Clube.

Tomáš Sloboda je multiinštrumentalista, hudobný producent, skladateľ a v neposlednom rade spevák v kapele Le Payaco, ktorú tvorí spolu s Martinom Stempelom a Jurajom Vitezom. Jeho prvotné stretnutia s hudbou sa datujú už do čias štúdia herectva na konzervatóriu. Od roku 1996 pôsobil v alternatívno-popovej kapele Le Payaco, ktorá do roku 2005 stihla vydať 5 štúdiových albumov a odohrať nespočetne veľa koncertov. Po dlhšej odmlke a vlastných projektoch sa skupina opäť sformovala v roku 2011, aby rozpútala živé peklo na festivale Pohoda pred 20 000 davom.

Druhým kapelníkom je Juraj Benetin, ktorý sa narodil v roku 1980 v Bratislave a vyštudoval Fakultu architektúry na Slovenskej technickej univerzite. Pracoval ako fotograf, grafik, organizoval výstavy, s kamarátmi si založil vlastnú reklamnú agentúru a neskôr aj ateliér Compass, v ktorom dodnes pôsobí ako spolumajiteľ a architekt. Popri tom sa venuje hudbe, 13 rokov hral a spieval v kapele Appendix, ktorá vydala jeden album no od roku 2010 je lídrom skupiny Korben Dallas (Juraj Benetin – spev a gitara, Lukáš Fila – basgitara, Ozo Guttler – bicie nástroje), ktorej vyšli dva albumy (Pekné cesty, Karnevalová vrana). Umelecké prevedenie niektorých skladieb si naplno vychutnáte aj v spojení s Tomášom Slobodom.

O večer, kedy je hudba viac než len zvukový zážitok, sa podelíte s moderátorskou dvojicou Lucia a Galager z Rádia_FM.

Na Plnú Hudbu_FM
Juraj Benetin a Tomáš Sloboda (live)
Moderuje Lucia a Galager
Nu Spirit Club
www.fb.com/events/1501943256684423/

A6

Zdroj: Nu Spirit