Tomáš Buranovský si k meninám daruje debutový album Čas!

Debutový album Tomáša Buranovského pod názvom Čas vychádza oficiálne 7. marca, pričom voľba tohto termínu v sebe ukrýva kus symboliky. Po účasti v šou Česko-Slovensko má talent sa mladý spevák spolu s producentom Jozefom Harničárom pustili do finálnych úprav skladieb a keď bolo jasné, že definitívny materiál pozostávajúci z jedenástich nových autorských piesní a troch bonusov bude k dispozícii na prelome mesiacov február – marec, spontánne padla voľba na deň, kedy Tomáš oslavuje meniny.

„Okrem toho, že v stredu oslavujem meniny, hneď vo štvrtok je Medzinárodný deň žien. Verím teda, že počas koncertu inšpirujeme mnohých mužov k tomu, aby svojim nežnejším polovičkám darovali ako darček práve môj nový album, na ktorom sú aj balady na spoločné snívanie,“ vysvetľoval s úsmevom Tomáš Buranovský.

Tomas Buranovsky

Vo svete hudby sa T. Buranovský pohybuje od detstva a za svojim snom robiť poctivú muziku kráčal trpezlivo krok za krokom. Jedným z jeho medzníkov bol rok 2010, kedy so skladbou Blízko cieľa zvíťazil na Košickom zlatom poklade a pri tejto príležitosti otvoril príbeh s krstným otcom albumu frontmanom zostavy No Name Igorom Timkom. „Keďže Jozef Harničár a Igor Timko sa poznajú dlhšie, oslovili sme ho ešte počas Košického zlatého pokladu, či by mi pokrstil môj pripravovaný album. Igor nám to vtedy prisľúbil a rovnako pozitívne reagoval aj s odstupom času, keď sme mu telefonovali, že CD je na svete. Jeho prítomnosť na krste si vážim o to viac, že má naozaj nabitý program a napriek tomu si našiel chvíľu, aby prišiel album pokrstiť,“ zdôraznil Tomáš Buranovský.

Krst v košickom hoteli Golden Royal sa začína o 18.00 hod. a fanúšikovia sa môžu tešiť nielen na koncert T. Buranovského, ale premiérovo bude odprezentovaný aj dokumentárny film mapujúci jeho hudobný životopis. Ako hostia vystúpia Silvayovci, ktorí sú známi tým, že na tradičných ľudových nástrojoch hrajú aktuálne popové veci. „So Silvayovcami vystupujem na ich koncertoch a našu spoluprácu sme preniesli aj na môj album, kde sa ako jeden z bonusov objaví anglický cover Blízko cieľa, ku ktorému pripravil aranžmány Gabriel Silvay,“ pridal ďalšie z prekvapení T. Buranovský.

Zdroj: Imrich Makó, PR a produkčný manažér / GRAND STUDIO, s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET