To tu ešte nebolo – už o mesiac štartuje najväčšia show hviezd 90-tych rokov!

Už o mesiac vypukne päťhodinový tanečný maratón na hity 90-tych rokov. 23. februára 2024 v Steel Aréne v Košiciach a 24. februára 2024 v hale Pasienky v Bratislave sa stretne desať interpretov, ktorí formovali celú hudobnú dekádu! Príďte si zatancovať na hity megahviezd 2 Unlimited, Haddaway, Dr. Alban, KLF, S.T.S.B. fka Fun Factory, Eiffell 65, Culture Beat, La Bouche, LayZee aka Mr.President a Snap!

Už len mesiac nás delí od večera plného skvelej hudby a nostalgie 23.2. 2024 v Steel aréne v Košiciach a 24.2. 2024 v hale Pasienky v Bratislave. Zažite päť hodín najväčších hitov, špeciálne svetelné aj vizuálne efekty a laserovú show s pódiom v strede.

„V Košiciach vám so 360-stupňovým pódiom garantujeme, že z každého miesta v hľadisku bude koncert jedinečný s úplne dokonalým výhľadom. Neexistujú žiadne zlé miesta! Navyše je stále aktuálna akcia Košice 3+1 zdarma, ktorá platí pre horné sektory A31 až A37 a B31 až B37,“ avizuje organizátor akcie Tvojashow.

Na obrovskej show vystúpi naživo desať ikonických umelcov. Jedným z nich je aj Mr. President, ktorý v 90-tych boril všetky rekordy. Kazetu s jeho pesničkami musel mať doma skrátka každý a jeho megahit Coco Jambo poznáme určite všetci. Práve ten sa umiestnil na popredných priečkach veľkého množstva hitparád, vrátane „Billboard Hot 100“. Medzi jeho ďalšie hity patria skladby Night Club či Up´n away, Jojo Action Aj keď časy svojej najväčšej slávy majú členovia dávno za sebou, stále platí, že na koncertoch dokážu piesňami roztancovať všetky generácie.

„Nemôžem sa dočkať, kedy sa spolu uvidíme 23. a 24. februára na akcii tvoja 90s show v Košiciach a v Bratislave. Už teraz viem, že to bude veľká zábava. Celá moja partia príde so mnou a urobíme úžasnú párty. Už sa neviem dočkať,“ teší sa na akciu LayZee aka Mr. President.

Po prvýkrát vystúpi na Slovensku skupina KLF s ich nesmrteľnými hitmi Justified & Ancient, Last Train to Trancentral, What Time is Love? Do Bratislavy a Košíc zavíta aj Alexander Haddaway, ktorý si pripomína 30-te výročie vydania megahitu What Is Love. Okrem toho sa môžete tešiť na hviezdy 2 Unlimited, Dr. Alban, S.T.S.B. fka Fun Factory, Eiffell 65, Culture Beat, La Bouche a Snap!

Špičkovú techniku a obrovské pódium na megapárty zabezpečuje Ministry of Fun z Banskej Bystrice. Nebude chýbať laserová show, LED obrazovky a pyrotechnika. To všetko 23.2.2024 v rámci osláv 18-tych narodenín obrej Steel arény v Košiciach a 24.2.2024 v novootvorenej hale Pasienky v  Bratislave. O nezabudnuteľnú atmosféru a zábavu sa postarajú tie najväčšie hviezdy 90-tych rokov. Brány sa otvárajú už o 17:00 hodine, aby ste sa spolu DJ-mi zahriali a občerstvili sa v baroch. Vstupenky sú dostupné tu, pozor ich cena sa bude zvyšovať: https://www.ticketportal.sk/event/TVOJA-90s-SHOW-Najvacsia-show-hviezd-90-tych-rokov K dispozícii je aj limitovaný počet VIP vstupeniek, ktoré ponúkajú najlepší výhľad a catering.

23.2.2024 Steel Aréna Košice
24.2.2024 Hala Pasienky Bratislava

Line up:
2 Unlimited
Haddaway
S.T.S.B. fka Fun Factory
Eiffell 65
Culture Beat
La Bouche
Dr. Alban
KLF
LayZee aka Mr.President
Snap!

Zdroj: NK Facrory