Tipy na originálnu rozlúčku zo slobodou pre nevestu aj ženícha

Patríte medzi najbližších priateľov snúbencov a práve vám pripadla milá úloha zorganizovať rozlúčku so slobodou? Možností je naozaj veľa. Dokonalú rozlúčku so slobodou môžete pripraviť na rôzne spôsoby. Či už pôjde o spoločný večer, víkendovú akciu alebo viacdňový záťah, máme pre vás niekoľko originálnych inšpirácií, ako pripraviť pre nevestu či ženícha nezabudnuteľné chvíle. Samozrejme s ľuďmi, ktorí sú im najbližší. Nebude to žiadna nuda! Dosť bolo klasiky, toto sú tipy na originálnu rozlúčku, ktorá zostane v spomienkach všetkých zúčastnených naozaj dlho.

Na začiatku plánovania je dôležité sa zamyslieť nad záľubami a koníčkami ženícha či nevesty. Tento deň totiž organizujete práve pre nich. Zistite, čo má rád/rada, ako najradšej trávi čas, prípadne aké má tajné sny. Rozlúčka so slobodou je totiž skvelá príležitosť splniť si sny, na ktoré nikdy nebol čas alebo príležitosť.

Wellness víkend

Kto by nemiloval leňošenie v bublinkách? K tomu fľaša šampanského a skvelý bod programu rozlúčky je na svete. Môže ísť o pár hodín v niektorom TOP wellness centre alebo rovno celý víkend plný relaxu na pobyte. Kde však nájdete najlepšie wellness na Slovensku za férovú cenu? Rozpočet každej rozlúčky so slobodou je totiž do istej miery obmedzený a aktivity treba vyberať s rozumom. Ak už máte aspoň približnú predstavu o lokalite a počte zúčastnených, hľadajte wellness vstupy či pobyty, ktoré sú vhodné pre väčšie partie alebo skupiny. Obsah pobytového balíka wellness pobytu je tiež veľmi dôležitý. V ponuke hotelov nájdete častokrát už predpripravenú kombináciu služieb – od relaxu vo vírivke, zábavy v bazénoch až po relax v saune či na masáži. Pri väčšej účasti dokážete častokrát získať aj výhodnejšiu cenu za vstupy do wellness centra alebo za ubytovanie. Wellness pobyty pre väčšie partie dokážu vďaka výhodnej cene ušetriť časť rozpočtu. Tú môžete následne využiť na ďalší zaujímavý program.

Zábavné atrakcie a aktivity

Program rozlúčky môžete obohatiť o zábavné atrakcie a aktivity, ktoré si najlepšie užijete v partií priateľov. Nezabudnite pri tom myslieť v prvom rade na ženícha či nevestu, tento deň totiž patrí práve im.

Skvelý tip sú zážitky, ktoré mierne zdvihnú hladinu adrenalínu. Zoskok z lietadla, bungee jumping alebo taký tandemový paragliding na Donovaloch sú ideálne priklady zážitokov na celý život. Alebo vyskúšajte napríklad laser tag. Muži ocenia jazdu na športovom aute, motokárach či rovno na pretekárskej formule na profesionálnom okruhu.

Ženy často túžia po relaxe. Môžete im preto pripraviť množstvo skrášľovacích a relaxačných procedúr na masáži, v saune aj u kozmetičky a kaderníčky v obľúbených salónoch krásy. 

Lokalita je dôležitá

Pri plánovaní programu je veľmi dôležitá práve lokalita. Nechcete totiž zdĺhavými presunmi strácať drahocenný čas. Ak sa teda napríklad rozhodnete stráviť celý víkend napríkad na Donovaloch, odporúčame rozplánovať všetky atrakcie a aktivity v dobrej dostupnosti a vzdialenosti. Ak už spomíname Donovaly, atrakcie ktorá táto obľúbená destinácia ponúka sú naozaj výnimočné a rozmanité. Do vkusu sa trafíte milovníkom turistiky, športovcom ale aj milovníkom aquaparkov. Ak vychádza plánovaná rozlúčka na zimné obdobie, dobrým nápadom je napríklad spoločná lyžovačka alebo aspoň niekoľko hodinový skipas. Donovaly sú totiž ideálne miesto aj  na lyžovačku.

Tipy na záver

Toto bolo niekoľko zábavných tipov na skvelú rozlúčku so slobodou, ktorú si užijú rovnako ženy aj muži. Pri plánovaní je najdôležitejšie, aby ste okrem všetkých pozvaných zabavili hlavne nastávajúceho ženícha či nevestu. Dôležité je aj zostaviť správne osadenstvo, aby trávili čas s ľuďmi, ktorých majú radi. Účastníci rozlúčky sa pritom poznať nemusia. Môže ísť o kombináciu kolegov z práce, kamarátov aj rodiny. Spoločné zážitky a atrakcie sú skvelou príležitosťou, kde môžu vzniknúť nové známosti a priateľstvá.

Zdroj: PR