TINA SPOLU S ALANOM MURINOM POSIELAJÚ SVETOVÝ SOUND V SKLADBE „BEJBY BLUE“!

Nielen svet včera oslavoval ženy, ale uctila si ich netradične aj speváčka TINA, ktorá skladbou „BEJBY BLUE“ vyzdvihla nekonečno možností, ktoré v sebe skrýva virtuálna postavička Bejby Blue a prihovára sa cez ňu k dnešným ženám. Do skladby a pomysliteľnej oslavy žien sa pripojil na feat Alan Murin, ktorý tak včera skladbou oslávil aj svoje meniny.

Skladba, ktorá nesie názov virtuálnej postavy „BEJBY BLUE“ vznikala pôvodne ako sólo vec, no nakoniec si k téme žien a ich nekonečného vesmíru prizvala hudobný objav minulého roka a aktuálne jeden  z najvýraznejších hlasov hudobnej scény  – Alana Murina. O ich spoločnú novinku, ktorá nesie linkovo svetový sound sa postaral hlavne Alan Murin, produkčne vypomahál dvojici skladateľ a spevák ADiss s producentom the Boy, videoklip mal na starosti Cesar Production.

“ Vedela som, že veľmi chcem zaspievať slovné spojenie #bejbyblue, lebo znie krásne a jeho význam je v kontexte skladby hlboký a magický … Na poslednú chvíľu som sa však rozhodla ponechať slohu Alanovi, ktorého som veľkým fanúšikom, aby povedal, ako to vidí ako muž. Všetko zapadlo. Dnes oslavujeme ženstvo. A táto vec je o tom, že každá z nás ma nekonečno možností – presne ako virtuálna bytosť BEJBY BLUE – jazykom a zvukom roka 2021“.. žena rastie z temnoty“, dodáva na záver TINA.

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/tinaslovakia/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/TinaChill

Zdroj: PR/BRAND MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ/RUKA HORE
Foto: YAXXED