Tina – Best of a nový signel Prvýkrát!

Populárna speváčka Tina zostavila výber svojich najväčších hitov, ktoré vychádzajú dnes 5.11.2012 pod jednoduchým názvom BEST OF.

Tina doposiaľ nahrala štyri úspešné albumy. Na eponymnom debute ešte koketovala s hip hopom, jednotlivé skladby produkovali napr. DJ Wich, Vec, Čistychov.

Na druhej platni Chillin, za ktorú získala hneď päť slovenských výročných cien, sa definitívne premenila na r´n´b divu. Single Viem že povieš áno alebo Kým ti spíš sa stali senzáciou a patrili k najhranejším skladbám v rokoch 2006 a 2007.

Pozíciu najžiadanejšej speváčky potvrdila albumom Veci sa menia a megahitom Príbeh s hosťujúcim Rytmusom. Táto skladba speváčke zaistila miesto na výslní aj v Čechách.

Tina sa potom stala sprievodkyňou Česko-Slovenskej SuperStar a nahrala tanečnejšie ladený album S.E.X.Y.

Na práve vydanej kolekcii Best Of nájdete všetky zásadné skladby zo zmienených albumov, doplnené o významné pesničky, v ktorých Tina hosťovala na albumoch Rytmusa alebo Veca – viď nižšie zoznam.

Ďalším lákadlom je aj zremixovaný nový singel Prvýkrát, ktorý už rádia nasadili do svojich hraností a za predminulý týždeň sa dostal ako novinka na 47. miesto v IFPI Airplay chart.

Zoznam skladieb:
Viem, že povieš ano
Prvýkrát (Edit)
Príbeh feat Rytmus
Si sám
Sexxy feat Ego
Blízko teba
Kým ty spíš
Mám ťa v hlave feat Tomi
Chápeš
Waiting feat Tomi
Sometimes
Hudba
Ty tiež
Bonusy
Rytmus – Musíš mať nádej
Rytmus – Všetko má svoj koniec
Vec – Bez teba
H16 – Pojď so mnou von

Zdroj: EMI Slovak Republic