TIMETABLE A DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE PRE TRANSMISSION 2018

Záverečné prípravy veľkolepej show Transmission festivalu „The Awakening“ práve vrcholia. Prinášame vám všetky dôležité informácie, vďaka ktorým si užijete ničím nerušenú noc.

BEZPEČNOSŤ NÁVŠTĚVNÍKOV

Bezpečnosť našich fanúšikov a návštevníkov bola, je a vždy bude na prvom mieste. Pri vstupe do areny prebieha bezpečnostná kontrola za pomoci bezpečnostných rámov a RTG zariadení. Zaistenie bezpečnosti objektu O2 areny je detailne riešené Smernicou bezpečnosti areny. Pred každou akciou je tiež informovaná aj Polícia ČR, ktorá sa riadi podľa zákona a jej jednotky sú v týchto dňoch v plnom nasadení, aby zaistili bezpečnosť všetkých konaných i plánovaných akcií v O2 arene.

PRE-PARTY V PIATOK 26.10. 2018 V EPICU

Transmission víkend štartuje už v piatok večer a to oficiálnou pre-party v najmodernejšom pražskom klube Epic (Revoluční 3, Praha 1). Pre-party bola vypredaná v predpredaji, ale nechali sme ešte 100 vstupeniek na predaj na mieste. Tešíme sa na vás!

TIMETABLE PRE-PARTY
22:00 | Luigi Di Mare – Warm Up
23:30 | Nifra
00:30 | Ruben de Ronde b2b Rodg
02:00 | Jordan Suckley
03:30 | Driftmoon
05:00 | End

O2 ARENY

Brány O2 areny sa otvoria o 20:00. Transmission festival končí o 06:00 nového (zimného) času.

VCHODY

Hlavný vchod pre držiteľov základných vstupeniek nájdete na severnej strane (od metra). Tento rok otvárame 10 nových vstupov na južnej strane areny, ktoré nájdete, keď sa vydáte od hlavného vchodu doľava. Držitelia GOLDFINGERS VIP vstupeniek majú prístup do O2 areny cez vchod č. 1 na severnej strane. Držitelia GOLDEN tickets sa dovnútra dostanú cez vstup č. 9 a 10 na severnej strane. Viď. Mapa.

VSTUPENKY

Všetky typy vstupeniek sú vypredané. Aby ste predišli neskorším nedorozumeniam, odporúčame vyhnúť sa kúpe vstupeniek mimo oficiálnych zdrojov. V obehu sú falošné vstupenky. Nepreberáme zodpovednosť za vstupenky, ktoré boli zakúpené mimo našej oficiálnej ticketingovej siete. Majiteľom e-ticketov odporúčame vytlačiť vstupenky, aby predišli technickým problémom pri skenovaní kódu z telefónu. Návštevníci, ktorí majú vstupenku s prístupom na tanečnú plochu, pri vstupe dostanú identifikačný náramok. Bez identifikačného náramku nebude umožnený vstup na plochu.

PAYLOGIC E-TICKETY

E-tickety od Paylogicu musia byť vymenené za originálne Ticketportal vstupenky na pokladniach Paylogic na severnej strane O2 areny. Viď. Mapa. Vstupenky si môžete vymeniť v sobotu 27. októbra od 16:00 do 03:00.

GOLDEN TICKETY

Majitelia GOLDEN TICKETOV používajú na vstup vchod č. 9 10. Pri vstupe dostanú identifikačný náramok, ktorý ich oprávňuje vstupovať na plochu. Vstupenka GOLDEN TICKET im umožní použiť eskalátory, ktorými sa dostanú do klubového poschodia. Po prvom vstupe na klubové poschodie, dostanú druhú identifikačnú pásku. Vstupenku je potrebné mať neustále pri sebe kvôli prípadnému používaniu eskalátorov!

DRŽITELIA TRANSMISSION TETOVANIA

Pokiaľ máte Transmission tetovanie, dostanete svoju vstupenku na vchode č. 31 po predložení občianskeho preukazu a kontrole pravosti tetovania. Vchod č. 31 bude pre vyzdvihnutie vstupeniek k dispozícii od 16:00 do 01:00. Vstup do O2 areny je povolený od 20:00. Lístok dostanú iba držitelia tetovania, ktorí boli registrovaní do 10.10.2018.

FOTOGRAFOVIA A PRESS AKREDITOVANÍ

Fotografovia a mediálni partneri nájdu svoje akreditácie v Akreditačnom centre O2 areny, ktoré sa nachádza na prvom poschodí (použite vonkajšie eskalátory) za vchodom č. 31. Žiadosti o akreditácie boli uzavreté.

E- LOCKERY

Tento rok miesto klasickej šatne zriaďujeme E-LOCKERY (uzamykateľné skrinky), ktoré sú dostupné v predpredaji za 8,50€. Výhodou e-lockerov je, že sa oň môžete podeliť so svojimi priateľmi vďaka väčšej kapacite a systému s pin kódom. Skrinku je možné zakúpiť online do piatka 26.10. do 10:00 tu: bit.ly/Lockers-TMPRG18. Nezabudnite si v piatok večer skontrolovať svoj e-mail (a spam), pretože tam dostanete číslo vašej skrinky a pin kód.

E-lockery nájdete na 4. poschodí O2 arény a dostanete sa k nim cez eskalátory v severnom foyer. Do svojej skrinky máte prístup po celú noc. E-lockery bude možné kúpiť aj na mieste za cenu 9€ (možná aj platba kartu). Tento rok nebude k dispozícii žiadna klasická šatňa ako po minulé roky.

VIP LOCKERY

Lockery sú pre držiteľov VIP vstupeniek zadarmo, ale je potrebný depozit 100 Kč / 5 eur, ktorý bude vrátený pri navrátení kľúča. Do svojej skrinky máte prístup po celú noc. Skrinky budú umiestnené pred vstupom na GOLDFINGERS VIP terasu. Tento rok nebude k dispozícii žiadna klasická šatňa ako po minulé roky.

ŠATŇA PRE MAJITEĽOV GOLDEN TICKETOV

Majitelia Golden ticketov majú šatňu k dispozícii zdarma na klubovom poschodí.

NADROZMERNÁ BATOŽINA

Ak so sebou nesiete niečo, čo sa vám do lockeru nezmestí príp. to patrí medzi zakázané predmety, môžete si to uschovať v Úschovni O2 areny, ktorá sa nachádza pred ňou. Funguje od 19:30 do max 06:30. Cena je od 20 Kč až do 100 Kč v závislosti od hodnoty uschovaného predmetu.

STRATY A NÁLEZY

Straty a nálezy budú po celú dobu akcie na info stánku. Viď. Mapa.

PLATBY V O2 ARENE

Platby v O2 arene sú prijímané v hotovosti (CZ a EUR) a z veľkej časti aj platobnými kartami. V severnom foyer sa nachádza bankomat. Viď. Mapa.

TRANSMISSION OBLEČENIE A DOPLNKY

Veľký stánok s Transmission Merchandise nájdete po vstupe v severnom foyer za info stánkom. Viď. Mapa. K dispozícii budú: Transmission tričká, čapice, okuliare, vlajky, štuple do uší a iné. Pozrite si aktuálnu kolekciu na www.transmission.events/shop.

FESTIVALOVÝ SPRIEVODCA

Po vstupe do O2 areny môžu všetci návštevníci dostať festivalového sprievodcu Transmission, ktorá zahŕňa časový rozvrh vystúpenia umelcov, mapu a ďalší užitočný obsah.

MOBILNÁ APLIKÁCIA

Transmission je k dispozícii aj v mobile a to prostredníctvom aplikácie WOOV, ktorá vám umožní spojiť sa so svojimi priateľmi, sledovať časový rozvrh DJs alebo dostávať aktuálne upozornenia. Sťahujte tu: www.woov.com/TransmissionPrague

HLADINA HLUKU

Hladina hluku sa na akcii pohybuje medzi 102 a 105 decibelmi. Odporúčame použitie ochranných štupľov do uší, aby ste chránili svoj sluch. Štuple je možné zakúpiť v stánku s Transmission Merchandise.

MINIMÁLNY VEK

Minimálny vek pre vstup na Transmission je 18 rokov. Viac informácií nájdete v návštevnom poriadku O2 areny.

TOALETY

O2 arena ponúka dostatok toaliet, ktoré sú k dispozícii zadarmo. Pre VIP hostí sú k dispozícii tiež VIP toalety, ktoré sa nachádzajú na západnej strane neďaleko GOLDFINGERS VIP terasy.

PARKOVANIE

Na parkovanie môžete využiť parkovisko, ktoré sa nachádza v bezprostrednej vzdialenosti O2 areny. Starostlivo si prečítajte informácie o parkovaní.

TAXI

V priebehu celej noci budú pred O2 arenou stáť automobily taxislužby. Nájdete ich neďaleko hlavného vchodu na ulici Ocelářská.

VEREJNÁ DOPRAVA

O2 arena sa nachádza na ulici Českomoravská č. 2345/17, Praha 9. Vedľa O2 areny je stanica metra „Českomoravská” (žltá linka B), z ktorej vystúpite a rovno vojdete vchodmi na severnej strane. Na zastávke „Českomoravská“ končia aj autobusy 151, 152 a 375. Električkou sa môžete dopraviť na zastávku „Multiaréna Praha“ (linky 8, 25 a nočná linka 92) a vojsť do O2 areny cez južný vstup. Vlaková stanica „Praha – Libeň“ sa nachádza v pešej vzdialenosti od areny. Odporúčame použiť vchod z južnej strany. Viac info o doprave do a z areny nájdete tu.

FOTKY A VIDEO

Aby ste si mohli zvečniť všetky špeciálne okamihy na Transmission, je možné so sebou vziať mobilné telefóny, kompaktné digitálne fotoaparáty a GoPro kamery. Profesionálne fotoaparáty (s výmennými objektívmi) a videokamery smú používať iba špeciálne akreditovaní návštevníci. Akreditácie sú pre tohtoročnú edíciu už uzavreté.

ZÁKAZ FAJČENIA

V celom vnútornom priestore O2 areny je zakázané fajčenie, vrátane elektronických cigariet. Viac informácií TU . Fajčiť sa smie iba vonku vo vyhradenom priestore pred O2 arenou. Von z areny a späť sa dostanete cez vchod / východ č. 30.

NIE JE POVOLENÉ!

Do O2 areny je zakázané vnášať: vlastné jedlo a pitie, drogy (všetky), sklo, aerosolové rozprašovače, laserové ukazovadlá, tyče, tzv. selfie tyče a teleskopické tyče, plechovky, plastové / PET fľaše, ostré predmety a akýkoľvek iný predmet, ktorý by mohol ohrozovať bezpečnosť návštevníkov akcie. Oblečenie alebo iné viditeľné fyzické znaky na vzhľade, ktoré vyjadrujú explicitne politické, sociálne hnutia a skupiny, sú zakázané.

SOCIÁLNE SIETE A ŽIVÉ VYSIELANIE

Celé dianie pred akciou, počas akcie a po akcii môžete tiež sledovať prostredníctvom nasledujúcich kanálov: Facebook  –  Twitter  –  Instagram –  Youtube. Nezabudnite používať hashtag #TMPRG18.

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

V prípade, že máte nejaké otázky, pozrite sa najprv do sekcie ČASTÉ OTÁZKY na našom webe, alebo nám zašlete e-mail na adresu transmission@unitedmusic.cz či správu na facebookovej stránke Transmission Festival.

TIMETABLE
20:00 | OTVORENIE
20:00 | Thomas Coastline – Warm Up
21:30 | Ilan Bluestone
22:45 | Grum
00:00 | Above & Beyond
01:45 | Transmix
02:00 | Paul Van Dyk (03:00 -> 02:00 zmena času)
02:15 | Markus Schulz
03:30 | Vini Vici
04:45 | Liquid Soul
06:00 | End

Príďte do O2 areny včas, aby vám neunikol začiatok show.

PRAJEME VÁM, ABY PRE VÁS BOLA AJ TOHTOROČNÁ EDÍCIA TRANSMISSION FESTIVALU SKVELÝM ZÁŽITKOM! VIDÍME SA NA TANEČNOM PARKETE!

Zdroj: United Music