Tibor Holoda prijal výzvu na One night stand v Klube Dole.

Špeciálny klubový večer One night stand prinesie v sobotu 8. marca jedinečný hudobný maratón. Počas celej noci bude v Klube Dole za DJským pultom veľká osobnosť tanečnej scény, spoluzakladateľ legendárneho U.Clubu a organizátor Wilsonic Festivalu, Tibor Holoda.

V jedinečnom šesťhodinovom sete nás počas noci bude sprevádzať elektronickou hudbou od slow-motion beatov až po aktuálnu súčasnosť. Ak je na Slovensku niekto, kto vie v jednom sete namiešať dohromady súčasný zvuk klubovej scény spolu s preverenými klasikami jej histórie, je to práve on.

“Za tú dobu, čo hrávam, som mal dosť času zistiť, že fungujem lepšie „na dlhé trate“ a toto je niečo, čo som ešte vlastne nikdy nerobil, no vždy ma to veľmi lákalo. Navyše, toto je konečne príležitosť zahrať si pre domáce publikum v takmer ideálnych podmienkach a na skvelom sound systéme. A či to je výzva? Ja sa snažím urobiť si výzvu z každého hrania, v zmysle, že si nikdy nič nepripravujem dopredu a nechám sa viesť priestorom, ľuďmi, atmosférou. Tu to bude len na väčšej ploche, ale to ja mám rád. Snáď to vydržím fyzicky,” povedal s úsmevom Holoda.

Tibor Holoda

DJ, organizátor a neúnavný propagátor novej hudby patrí od začiatku svojej kariéry k špičke domácej elektronickej scény. Napriek dvom dekádam za mixpultom sú jeho sety postavené na aktuálnom zvuku súčasnej klubovej elektroniky, okorenené zdravou dávkou preverených klasík.

Jeden DJ, jedna noc, jeden klub.
Ein man, ein computer, ein DJ set.

Event: www.fb.com/events/644683788901374

One night stand_vizuál

Zdroj: klub Dole