Thomas Puskalier vyráža na turné!

Spevák Thomas Puskalier dokáže vždy prekvapiť! Po novom klipe a maxisingli prichádza s ekologickým turné. Tématiku životného prostredia chce priblížiť žiakom aj študentom na celom Slovensku! Asistovať mu budú tanečné formácie The Pastels a Spin Dance Group.

Thomas Puskailer je nielen sexi showman, ale aj ochranca životného prostredia! Najžiarivejší úsmev v slovenskom showbiznise sa spolu s manželkou Abbie snažia žiť v súlade s prírodou. „Ja a Abbie máme pozitívny vzťah k ekológii, bio produktom a snažíme sa šetriť životné prostredie. Tým sme sa nikdy netajili. Preto som sa rozhodol ekologické posolstvo predstaviť mládeži na celom Slovensku!“ optimisticky vysvetľuje Thomas.

Thomas Puskailer

Thomas Puskailer sa preto rozhodol zorganizovať jedinečné Eco Tour. Ide o novú platformu, ktorá chce priblížiť tematiku životného prostredia a ekológie študentom základných a stredných škôl a to kombináciou hudby, tanca, filmu a workshopov. „Tento projekt je zameraný na deti, ich záujem je totiž ťažké získať. Preto som sa rozhodol, že tému enviromentalistiky spojím do jednej atraktívnej audio-vizuálnej show. Po nej si môžu deti vyskúšať interaktívne workshopy, v ktorých budú môcť zábavnou formou otestovať a nadobudnúť nové vedomosti.“ Opisuje show Thomas Puskailer.

Thomasa budú sprevádzať tanečné formácie The Pastels, známej zo súťaže Česko Slovensko má talent. O otváracie tanečné číslo sa postará tanečná formácia Spin Dance Group. Thomas dokonca vytvoril Eco Tour TV na stránke „youtube“!

„Moji kolegovia – hudobníci a iné známe osobnosti mi vyjadrujú podporu. Niektorí aj opisujú svoje ekologické zvyky v domácnosti. Je to fantastické…“ Neskrýva radosť Thomas. Ekologické turné už podporili hudobníci Zuzana Smatanová, Tina, Tomi Popovič, moderátori Adela a Sajfa či herci Dano Dangl, Dušan Cinkota a Mirka Partlová.

Thomas sa tak zaradil medzi svetové hudobné svetové hviezdy ako Radiohead, Pearl Jam či U2, ktoré tiež zmýšľajú ekologicky. V rámci Eco Tour má showman v pláne navštíviť Bratislavu, Trnavu, Hlohovec, Nové zámky, Prešov, Košice, Žilinu, Banskú Bystricu a iné mestá. Do Eco Tour sa spolu s Thomasom zapojili aj partneri: partneri: Ekológia v objektive, Sodastream, Greenpeace, eco4you, Ekotopfilm, Envi-Pak & Zelený Bod, Bratislavská papierenská spoločnosť, Kvant, Bratislavská vodárenská spoločnosť, Vodárenské múzeum BVS, Modrá Škola a Mladí reportéri. Viac informácií nájdete na www.ecotour.sk

Potvrdené zastávky ECO TOUR v roku 2012:
12.4. Križovany nad Váhom – Kultúrny dom
19.5. Bratislava – Vodárenské Múzeum
5.6. Skalica – Františkánska Záhrada
26.6. Trnava – Mestský Amfiteáter

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Talaber Tamas
Publikoval: Redakcia GREGI.NET