Thomas Puskalier na krste kefoval maxisingel zubnou kefkou!

Thomas Puskailer pokrstil svoj nový maxisingel naozaj originálne. Spolu s tanečnou skupinou Pastels ho vykefoval zubnou kefkou! Spevák, herec, model a najmä najširší úsmev v slovenskom showbiznise sa nevie dočkať budúcoročného albumu. Preto vydal maxisingel, ktorý obsahuje tri skladby.

Thomas Puskailer sa rozhodol, že svojim fanúšikom spríjemní chvíle čakania na jeho debutový album. Výsledkom je trojtrackový maxisingel, na ktorom sú skladby Sitting on a Cloud, By Your Side a Life is Good. Vydať maxisingel je na slovenské hudobné pomery nevídaná záležitosť. Thomas Puskailer to s nadšením komentuje: „Vydaním maxisingla sa mi vlastne splnil sen. Je to pre mňa neskutočné. Po toľkých rokoch práce sa mi to podarilo! Pastels za krstných rodičov som si vybral preto, lebo sú to moji kamaráti. Sú pozitívni, moderní, majú dobrú dušu. Zároveň rozumejú mojej hudbe a podporujú ma. A hlavne máme rovnaký názor na ekológiu.“

Thomas Puskalier

Ekologicky a netradične vyzeral aj krst v klube Loft. Štýlového Thomasa na pódium pripravila stylistka Jana Olšinská. Showman Thomas zaspieval dve skladby a zatancoval za asistencie dvoch tanečníčiek. Krstilo sa ekologickými zubnými kefkami, ktoré si rozobrali všetci členovia tanečnej skupiny Pastels. A spolu s riaditeľkou spoločnosti SOLADEY-ECO Ing. Jaroslavou Ruskovou kefovali cédečko, až kým ho dokonale nepokrstili.

Ondro Antálak, Pastels – „Je to pre nás česť. Thomasa máme všetci veľmi radi. Stretávame sa na javisku v divadle, hráme spolu v muzikáli Boyband. Thomasovi želáme, aby sa mu darilo.“

Dano Antálek, Pastels – „Páčilo sa nám to, veľmi úsmevný krst! Bolo to veľmi netradičné a my máme radi netradičné veci.“

Thomas Puskalier

Sexsymbol a Finalista Česko Slovenskej SuperStar z roku 2009 nové skladby precízne pripravoval. Vyzrel a našiel si ten správny zvuk, ktorým by chcel do hudby priniesť niečo nové.

„Prvé dve skladby vznikali najskôr v Anglicku pod taktovkou renomovaného producenta Joea Dworniaka, ktorý má na konte spoluprácu s takými hviezdami ako napríklad Duran Duran, Paul McCartney či Frankie Goes To Hollywood. O konečný zvuk všetkých skladieb sa postarali chlapci z Creative Music House, konkrétne Slávo Solovič. Tretí song v sebe ukrýva radosť zo života a preto nesie názov Life Is Good.“

Thomas Puskalier

Najzdravší a najžiarivejší úsmev v slovenskom showbiznise sa spolu s manželkou Abbey snažia žiť v súlade s prírodou. Ekologicky zmýšľajú aj hudobné svetové hviezdy ako Radiohead, Pearl Jam či U2.

„Ja a Abbey máme pozitívny vzťah k bio produktom a snažíme sa šetriť životné prostredie. Tým sme sa nikdy netajili. Preto som sa so zubnou kefkou, ktorej výhodou je okrem iného práve ekologickosť, stotožnil okamžite. Je to kefka, ktorá spôsobí revolúciu v dentálnej hygiene! „ optimisticky vysvetľuje Thomas.

Thomas Puskalier

Thomas Puskailer sa narodil 2. marca 1981 v holandskom Lichtenvoorde. Nadaný spevák má dvojité občianstvo, slovenské a holandské. Je absolventom muzikálového herectva na akadémii v Amsterdame. Účinkoval v medzinárodných produkciách svetových muzikálov Peter Pan, Romeo a Júlia, hlavné úlohy vytvoril v Disneyho muzikáli Aida, ale i v kultových dielach ako Horúčka sobotňajšej noci a Grease. Multitalentovaný Thomas hral aj v holandských seriáloch, ako tanečník a choreograf sa predstavil v hudobných klipoch. Ako model sa stal tvárou renomovaných módnych značiek. Na Slovensku hviezdi momentálne v muzikáloch 8 svetadiel a Boyband.

Thomasov maxisingel plný optimistickej hudby si fanúšikovia nekúpia v obchode. Zadovážiť si ho môžu cez webovú stránku www.thomaspuskailer.com.

Zdroj: Propagandahouse s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET