Thomas Puskalier je neverný svojej manželke!

Thomas Puskailer je neverný svojej krásnej manželke! A to necelé dva roky po svadbe! Celá aféra sa našťastie odohráva len v novom klipe na skladbu „Make Believe“. Klip sa nakrúcal na Slovensku, v Rakúsku aj v Maďarsku. Na filmové dielo plné emócií, luxusu a krásnych žien sa môžete tešiť už začiatkom júna!

Thomas Puskailer vie vždy šokovať! Tentokrát sa spevák, tanečník a model rozhodol prekvapiť úlohou v novom klipe! Vo videoklipe k skladbe „Make Believe“ z debutového albumu sa ocitol v úlohe neverníka!

„Je nepríjemné hrať niečo, čo je v rozpore s mojimi morálnymi zásadami. Nevera je však bohužiaľ bežná na celom svete. Ja som to bral výlučne ako hereckú úlohu. Cítil som sa však hlúpo voči mojej manželke. S Abbie sme to rozoberali a našli sme pre nás dobrú cestu, ako to ukázať v klipe.“ Vysvetľuje spevák Thomas Puskailer.

Klip sa nakrúcal v troch štátoch. Príbeh o láske a nevere sa odohráva v bratislavskom hoteli NH Gate One, v maďarskom zámku Chateau Földváry a v susednom Rakúsku. Réžie klipu sa ujal Tomáš Mojzeš a kameru mal na starosti Juraj Mráz.

„S Thomasom sa mi pracuje super, pretože si rozumieme. Verí vo mňa a v moju kreativitu.  Necháva mi voľnú ruku. Tiež spolupracujeme so super ľuďmi, mám super kameramana, takže sa spolu dopĺňame.“ Nadšene dodáva režisér  Tomáš Mojzeš.

Dievčatá do klipu si vždy usmiaty Thomas hľadal dokonca v konkurze! Pri výbere hereckých partneriek pomáhala aj manželka Abbie.

„Abbie nežiarli, je úplne v pohode. Pomáha mi vo všetkom, trávime spolu veľa času. Na castingu posudzovala, ktorá žena by sa ku mne najviac hodila ako partnerka.“  Opisuje priebeh konkurzu Thomas Puskailer.

Filmové scény zvýrazní luxusné auto a štýlové oblečenie. Partnermi Thomasovho klipu sa preto stali odevný gigant Blažek, hodinky STORM London a šperky ALO Diamonds.

„Spoločnosť Blažek ma oslovila svojim designom. Od začiatku sme mali pomerne presnú predstavu, ako mám byť v príbehu videoklipu oblečený. Aj tu mi pomáhala manželka Abbie, práve jej som zveril  vo videoklipe styling. Štýl odevov perfektne zapadol do klipu a vystihol rolu, ktorú stvárňujem.“ S úsmevom dodáva Thomas Puskailer.

Thomasovi oblek sadne ako uliaty a vyzerá v ňom veľmi    elegantne. V obleku a so štýlovými doplnkami pôsobí ako skutočný biznisman. Ako sa skončí príbeh „neverného Thomasa“ v skladbe „Make Believe“ si môžu fanúšikovia pozrieť už začiatkom júna.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Samu El Hindy a Michal Petrík