Thomas Puskailer vystúpi s hitom Make Believe na akcii Dúhový PRIDE!

Thomas Puskailer je na roztrhanie! Popri hudbe, divadle a modelingu stíha aj ďalšie aktivity. Najbližšie vystúpi na akcii Dúhový PRIDE. So svojimi piesňami zabaví 21. septembra sympatický spevák ľudí v centre Bratislavy. Na akcii Dúhový PRIDE zaspieva rodený Holanďan aj úspešný hit Make Believe!

Spevák Thomas Puskailer má množstvo aktivít a chystá ďalšie! Sexi spevák nedávno vydal nový klip Make Believe, ktorým zabodoval v hudobných hitparádach. Absolvoval najväčšie ekologické turné v slovenskej histórii a nahral duet s dynamickou dámou Evou Mázikovou. Aj napriek tomu si našiel čas, aby vystúpil na akcii Dúhový PRIDE. Podujatie sa chystá podporiť aj s krásnou manželkou Abbie.

„Teším sa z toho, že i na Slovensku niečo také prebieha. Minulý rok som podporil Prague Pride. Nie som žiadny aktivista, ale inak orientovaných ľudí beriem ako samozrejmosť našej spoločnosti. Rovnako ako ja, tak aj moja manželka Abbie, sme mali to šťastie, že sme sa narodili a vyrastali v spoločnosti, kde sa neriešilo slovo gay. Pre nás, keď už nič iné, gay naozaj znamená „happy“ – štastný, a tak vnímame množstvo svojich výborných priateľov.“ Vysvetľuje Thomas Puskailer.

Thomas Puskalier02

Vyšportovaný spevák, muzikálový herec a model zaspieva na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave dve skladby. Pieseň Make Believe, ktorá zožala úspech na Slovensku aj v Čechách a letný duet Som tvoj so speváčkou Evou Mázikovou.

„Rozhodol som sa pre moju skladbu „Make Believe“,pretože má vlastne výstižný nazov i pre tento deň. Je to také splnenie sna všetkých ľudí s odlišnou orientáciou, že sa môžu slobodne zabávať v demokratickej, modernej spoločnosti. Nie všade na svete majú ľudia toto šťastie. A práve túto myšlienku by som rád podporil.“ Hovorí Thomas.

Fanušíkovia Thomasa Puskailera sa môžu tešiť aj na jeho ďalšie vystúpenia. Sexi spevák odštartuje v sobotu večer so štýlovou Darou Rolins veľkú party „Pride Freedom Night“ v bratislavskom klube LOFT. Poslednú možnosť vypočuť si speváka s jedinečným úsmevom budú mať jeho prívrženci v klube Appollon v sobotu po polnoci.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.