Thomas Puskailer vyráža na prvé unplugged turné, sľubuje intímne koncerty!

Thomas Puskailer si pre fanúšikov pripravil niečo špeciálne! Ide na prvé unplugged turné, na ktorom sa podľa vlastných slov, plánuje dokonale citovo odhaliť. Jednotlivé koncerty budú hodinovým zážitkom, v rámci ktorého sa sympatický spevák ukáže vo viacerých polohách. Bude spievať, hrať a porozpráva detaily zo svojho osobného života. Sexi Holanďan so slovenskými koreňmi chce ukázať, že kariéru mal rozbehnutú už pred speváckou súťažou Superstar, ktorá ho dostala do slovenského šoubiznisu. Thomas zaspieva staršie hity, ale aj piesne z nového albumu. Na turné ho bude sprevádzať gitarista Andrej Urbanský, ktorého Thomas označuje za slovenského Jimiho Hendrixa. Nenechajte si ujsť jedinečné turné sympatického speváka a skladateľa. „Thomas Puskailer #UNPLUGGEDTOUR“ štartuje 14. apríla v Bratislave.

Spevák a skladateľ Thomas Puskailer stále vymýšľa niečo nové a tentoraz si pre fanúšikov pripravil dokonalú lahôdku! Po prvý raz ide na unplugged turné. Pri kreovaní názvu sa inšpiroval svetom internetu.

„Turné sme nazvali „Thomas Puskailer #UNPLUGGEDTOUR“. Momentálne totiž žijeme vo svete, kde sa veľa „haštaguje“. Som síce rád, že môj virtuálny svet funguje, fanúšikovia mi píšu a ja s nimi rád komunikujem aj takýmto spôsobom. No tentoraz chcem niečo viac. Chcem im byť bližšie a chcem aby to celé bolo veľmi skutočné. Budem obnažený ako cibuľa, úplne sa citovo odhalím. Turné má podporiť môj nový album „Live for the  Moment“, ktorý budem krstiť 13. apríla vo W Cafe v Bratislave,“ vraví Thomas Puskailer.

2_Thomas Puskailer_zdroj Michal Petrick

Turné bude síce predovšetkým o speve, no sympatický Thomas porozpráva aj o vzniku jednotlivých skladieb, o hudbe, ktorú má rád a pridá aj historky zo svojho osobného života.

„Bude to hodinový intímny koncert, kde budem spievať, hrať, ale aj rozprávať. Chcem, aby sa fanúšikovia dozvedeli viac o mojich slovenských koreňoch. Ľudia  spoznajú, že už pred príchodom na Slovensko som pracoval ako umelec v šoubiznise v Holandsku, v Nemecku a v Anglicku,“ dodáva Thomas Puskailer.

Holanďan so slovenskými koreňmi sa na fanúšikov veľmi teší.

„Budem spievať staršie hity aj novinky z pripravovaného albumu Live for the Moment. Na turné ide so mnou aj úžasný gitarista Andrej Urbanský. Objavil som ho na jednom bratislavskom koncerte a je naozaj perfektnú. Podľa mňa je takým slovenským Jimim Hendrixom. Myslím, že to bude skvelé turné, “ uzatvára  Thomas Puskailer.

Thomas Puskailer práve dokončuje nový album, ktorý pokrstí ešte pred turné. Vstupenky na „Thomas Puskailer #UNPLUGGEDTOUR“ si môžete kúpiť v sieti predpredaj.sk alebo v pokladniach miest jednotlivých koncertov. Všetky informácie o aktivitách sympatického speváka nájdete na: www.thomaspuskailer.com alebo https://sk-sk.facebook.com/PuskailerThomas.

Thomas Puskailer zdroj_Michal Petrik

„Thomas Puskailer #UNPLUGGEDTOUR“

14.4. 2016  Studio Cafe, Bratislava
16.4. 2016 Akropola klub, Kremnica
27.5. 2016 Retro Cafe, Topoľčany
28.5. 2016 Art Point, Prievidza
2.6.2016 Starý Biskupský Hostinec, Nitra
3.6.2016 Music a Cafe, Trnava
4.6.2016 Divna Pani Cafe, Banská Štiavnica

Zdroj: PROPAGANDA HOUSE