Thomas Puskailer vydá každý mesiac novú skladbu, prvou premiérou je singel Don’t Let Go!

Thomas Puskailer má nový singel! Presne dnes predstavuje skladbu „Don’t Let Go“. Spevák, tanečník a herec Thomas sa rozhodol pre netradičný krok, svoje nové skladby bude na internete vydávať postupne a zadarmo! K prvému tanečnému singlu už chystá aj videoklip, ktorý bude mať premiéru v marci.

Thomas Puskailer chystá nové skladby! Spevák, herec, tanečník a model sa rozhodol ponúknuť ich fanúšikom netradičným spôsobom. Nové pesničky chce po  jednej zverejňovať každý mesiac na svojom youtube a facebookovom profile. Všetky skladby budú pritom sprístupnené na stiahnutie na jeho stránkach úplne zadarmo! Prvou premiérou je singel s názvom “Don’t Let Go”.

“Na skladbe som spolupracoval s hudobným producentom Miroslavom Vrlíkom a textárom a skladateľom Billom Grainerom. Je to pieseň o človeku, ktorý prechádza ťažkým obdobím. Spievam o tom, že sa o mňa môže oprieť, že mu budem pomáhať a podporovať ho. To sú totiž presne tie jednoduché ale pritom silné slová, ktoré chce každý počuť, keď sa cíti najhoršie.” Hovorí o horúcej novinke spevák Thomas Puskailer.

Text a hlavná melódia singla “Don’t Let Go” vznikali na trase Bratislava – New York. Puskailer siahol po overenom mene a oslovil držiteľa Grammy Billa Grainera, ktorý sa podieľal aj na jeho skladbe Make Believe. Spoluprácu so slovenským producentom Miroslavom Vrlíkom si Thomas už vyskúšal na debutovom albume.

3.zdroj archiv Puskailer

“Pop, dance a progressive sú hudobné smery, na ktoré sa v budúcnosti chcem zamerať. Momentálne počúvam rôznych tanečných producentov, na ktorých ma nasmeroval Miro. A tak čerpám inšpiráciu od ľudí ako Armin Van Buuren, Calvin Harris, Avicii,alebo Paul Oakenfold.” Konštatuje Thomas.

Singel s názvom “Don’t Let Go” je prvou z desiatich nových skladieb, ktoré sa budú postupne objavovať na Thomasových stránkach.

8.zdroj_archiv Puskailer

“Každý mesiac zverejním jednu skladbu na mojich sociálnych sieťach. Mám aj nové série fotografií, fotil ma Michal Petrík, ktorý so mnou absolvoval Eco Tour. Pracoval už s mnohými hudobníkmi ako je Rytmus, Majk Spirit, Monika Bagárová či Dominika Mirgová. Je naozaj špičkový.” Pochvaľuje si usmievavý spevák.

Thomas Puskailer plánuje na jeseň vydanie kompletného albumu. Termíny premiér, nové fotografie, videoklipy a ďalšie informácie o Thomasovi Puskailerovi nájdete na www.facebook.com/puskailerthomas a www.thomaspuskailer.com

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Thomas Puskailer