Thomas Puskailer v novom klipe flirtuje s dvojníčkou Kate Middleton!

Thomas Puskailer predstavil nový videoklip k skladbe „Dance With Me (Hey Pretty Lady)“! Klip nakrúcal akčný spevák vo vychytenom pražskom tanečnom klube počas reálnej párty. Thomas Puskailer stvárňuje mladíka s nízkym sebavedomím, ktorý túži po priateľke.

V klipe k tanečnej skladbe flirtuje so sexi Thomasom krásna česká modelka a dvojníčka Kate Middleton! Zabavte sa pri novom videoklipe Thomasa Puskailera k skladbe „Dance With Me (Hey Pretty Lady)“!

klip1_zdroj_tp productions

Vždy usmiaty spevák, model a muzikálový herec Thomas Puskailer predstavil nový videoklip k skladbe „Dance With Me (Hey Pretty Lady)“! Klip sa nakrúcal v Prahe a Thomas v ňom stvárňuje mladíka s nízkym sebavedomím, ktorý sníva o stretnutí so svojou láskou. Zabavte sa pri novom videoklipe Thomasa Puskailera pri skladbe „Dance With Me (Hey Pretty Lady)“!

„Moji kamaráti“ máju v klipe všetko. Sú to fešáci, plní sebadôvery a ja hrám takého „úradníčka“, ktorý si veľmi neverí. S tým korešponduje aj môj výzor, ktorý sa počas príbehu  zmení. V osobnom živote som ten najšťastnejší muž. Moja manželka Abbie je pre mňa všetkým. Či sa ale aj v postave tohto príbehu dokážem odhodlať na zoznámenie? To si pozrite už sami.“ Smeje sa Thomas Puskailer.

Videoklip režíroval a nakrúcal Lukáš Tobola. Hlavné klubové scény vznikli počas párty vo vychytenom pražskom klube. V klipe k tanečnej skladbe „Dance With Me (Hey Pretty Lady)“ flirtuje so sexi Thomasom krásna česká modelka Karolína Ludvíková! Jej podoba s manželkou princa Wiliama Thomasa na nakrúcaní zaskočila.

Všetky klubové zábery sme nakrúcali v  populárnom KU Bar & Lounge v samotnom centre Prahy. Bolo to počas bežnej prevádzky a ľudia mali možnosť sa s nami baviť, čo zafungovalo veľmi dobre. Hodinu pred nakrúcaním hlavnej klubovej scény nám však telefonovala z castingu vybraná herečka, že ochorela, ale má pre nás náhradu. Boli sme v šoku, keď na pľac dorazila „Kate Middleton“ – Karolína Ludviková, česká modelka, ktorá sa nielenže podobá na manželku princa Williama, ale skvelo odohrala svoju úlohu v klipe.“ Teší sa šarmantný spevák Thomas Puskailer.

klip5_zdroj_tp productions

Akčný spevák Thomas Puskailer, ktorý je známy svojim výchovným projektom „ECO TOUR“ zostal verný ochrane životného prostredia aj počas nakrúcania klipu. Aj v ňom totiž jazdí na bicykli.

„Bicykel bola najskôr taká nadsádzka , ale potom som si povedal: „Prečo nie?, veď aj v živote som Eco“. Všade, kde som žil, či už v Holandsku, v Nemecku, v Dánsku, v Anglicku, aj tu v Bratislave jazdím po meste na bicykli či chodím pešo.“ Vysvetlil Thomas.

klip2_zdroj_tp productions

Text a melódiu k skladbe „Dance With Me (Hey Pretty Lady)“ napísal Thomas Puskailer spolu s významným americkým textárom a skladateľom Billom Grainerom a s anglickým skladateľom Harrym Mondrykom! Skladba už pri vzniku precestovala svet – zo Slovenska cez New York až do Londýna! Hudbu k skladbe Thomasa Puskailera produkoval uznávaný producent „electronic dance“ hudby – Miroslav Vrlík.

Thomas Puskailer nezaháľa a v súčasnosti pripravuje hudobnú komédiu „Slovak Showbiz For Beginner“, teší sa na nové skladby, koncerty a pokračovanie vzdelávacej šou ECO TOUR. Termíny premiér, nové fotografie, videoklipy a ďalšie informácie o Thomasovi nájdete na www.thomaspuskailer.com. a www.facebook.com/puskailerthomas.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: TP Productions