Thomas Puskailer roztancoval tisíce Litovčanov!

Spevák Thomas Puskailer roztancoval tisíce Litovčanov! Ako jediného Slováka si ho totiž vybrali na veľkolepé oslavy 10. výročia vstupu Litvy do Európskej úni! Megaakciu vrátane koncertu Thomasa vysielala litovská televízia TV LINK celý večer naživo!

Šarmantný spevák, herec a tanečník Thomas má na konte ďalší úspech! Litva si ho vybrala ako jediného zástupcu Slovenska, aby vystúpil na veľkolepých oslavách v hlavnom meste Vilnius.

Thomas Puskailer

„Je to pre mňa veľká pocta. Európsku úniu vnímam pozitívne. Je to pre mňa dar narodiť sa v Holandsku a prežívať nadšenie jednotlivých pristupujúcich členov. Litovskí diváci boli fantastickí. Počas celého koncertu vytvorili úžasnú atmosféru. Bol som veľmi šťastný, že som rozhýbal tisíce Litovčanov.“ Nadšene opisuje Thomas Puskailer.

Na oslave 10. výročia vstupu Litvy do Európskej únie si zatancovali diváci spolu s Thomasom na jeho skladby „Don’t Let Go“, „Make Believe“ či „Make This Paradise“. Na pompéznych oslavách sa zišli desiatky tisíc divákov. Akciu vysielala celonárodná televízia TV LINK vo štvorhodinovom vstupe naživo.

„Pozval nás manažér Alexandra Rybaka, víťaza medzinárodnej speváckej súťaže EUROVÍZIA. Spojil sa s mojim manažérom Robertom Maplem a výsledkom bol úspešný koncert. Vilnius ma očaril, má krásne historické štvrte, ale aj novovybudované mrakodrapové biznis centrum.“ Opísal zážitky Thomas.

Thomas sa v Litve predstavil s tanečnou skupinou „Time To Show“, s ktorou predviedol dokonalú šou.

Thomas Puskailer

„S tanečníkmi sme na pódiu vytvorili jeden celok a divákom sa to veľmi páčilo. Litovské publikum bolo odhodlané, veľmi živé a dobre reagovalo. Zožal som veľký potlesk a cením si to. Organizácia bola na úrovni a z koncertu mám veľmi dobrý pocit.“ Teší sa Thomas.

Vždy usmiaty spevák Thomas Puskailer stále pracuje na ďalších skladbách, tentokrát sa spojil s rakúskym producentom Dinom Miletom. Termíny premiér, nové fotografie, videoklipy a ďalšie informácie o Thomasovi Puskailerovi nájdete na www.facebook.com/puskailerthomas a na www.thomaspuskailer.com

Zdroj: Propaganda House s.r.o.