Thomas Puskailer prežíva v novom singli „Have It All Tonight“ každú noc naplno!

Thomas Puskailer aj počas leta pracuje na plné obrátky! Pre svojich fanúšikov pripravil ďalší nový singel s názvom „Have It All Tonight“! Text a melódia sviežej letnej skladby je výsledkom spolupráce Thomasa Puskailera s držiteľom ceny Grammy, Billom Grainerom, ktorý spolupracoval aj so slávnou americkou speváčkou Jennifer Hudson! Šarmantný Thomas Puskailer prichádza každý mesiac s novou skladbou alebo remixom. Po vydaní desiatich singlov plánuje spevák vydať nový album!

Spevák, tanečník a muzikálový herec Thomas Puskailer vydáva nový singel s názvom „Have It All Tonight“. Skladba je o tom, že každú noc môžeme prežívať naplno. Text a melódiu k skladbe napísal Thomas Puskailer spolu s významným textárom a skladateľom Billom Grainerom. Držiteľ ocenenia Grammy, ktorý spolupracoval aj so slávnou R&B speváčkou a herečkou Jennifer Hudson, sa podieľal na viacerých skladbách Thomasa Puskailera „Make Believe“ , „Don’t Let Go“ či „Make this Paradise“.

IMG_2456w

„Skladba sa po slovensky volá „Mať všetko dnes v noci“. Je o túžbe po láske, o živote s milovanou osobou, s ktorou chceme prežívať každú noc naplno.Je to komerčno – progresívna skladba s nádychom dance. Kvôli textu som sa spojil s Billom Grainerom z New Yorku, začali sme tvoriť text aj melódiu, Bill mi poslal návrh a spolu sme ho doladili.“ Vysvetľuje Thomas Puskailer.

Hudbu k novinke akčného speváka „Have It All Tonight“ produkoval Miroslav Vrlík,skvelý producent elektronickej a tanečnej hudby, ktorý sa špecializuje na štýly „trance“ a „progressive“. Miroslav Vrlík prerazil vo významných vydavateľstvách Perceptive Recordings, Silent Shore Records, Arisa Audio alebo Alter Ego. Jeho hudbu podporujú také mená ako Armin van Buuren, Daniel Kandi, Alex M.O.R.P.H, Roger Shah a ďalší. Thomas Puskailer s Miroslavom Vrlíkom už v minulosti spolupracoval pri niekoľkých piesňach na jeho debutovom albume „Make Believe“. Spolupráca s rôznymi producentmi a  interpretmi je pre Thomasa veľmi inšpiratívna. Každý mesiac plánuje šarmantný spevák vydať nový singel, po desiatom v poradí príde na rad album!

Po desiatej skladbe vydám celý album a na niektoré single budeme nakrúcať aj klipy,  „Have It All Tonight“ je moja štvrtá skladba a „odpočítavanie“ stále beží. Je to pre mňa veľká výzva, lebo sa učím od výborných producentov a hudobníkov, som veľmi vďačný, že som mohol s nimi spolupracovať. Veľmi ma to baví.“ teší sa Thomas Puskailer.

Spevák Thomas Puskailer pre fanúšikov nafotil aj sériu fotografií, ktoré bude spevák každý mesiac zverejňovať spolu s novými singlami a remixami na youtube a sociálnych sieťach. Autorom fotografií je špičkový fotograf Michal Petrík, ktorý fotil mnoho známych slovenských spevákov a tanečníkov. Spevák vytrvalo pracuje aj na ďalších skladbách, tentokrát sa spojil s rakúskym producentom Dinom Miletom a pripravuje úplne novú skladbu „Live For The Moment“. Popritom nakrúca videoklip s Máriou Čírovou k skladbe „I Feel Good“. Všetky informácie o Thomasovi Puskailerovi nájdete na www.facebook.com/puskailerthomas a www.thomaspuskailer.com

Zdroj: Propaganda House s.r.o.