Thomas Puskailer predstavuje skladbu Moneytree, ktorá sa v Česku stala hitom!

Fanúšikovia speváka Thomasa Puskailera sa dočkali! Presne dnes má v slovenskom éteri premiéru skladba „Moneytree“! Remix od renomovaného producenta Miroslava Vrlíka sa v Českej republike vyšplhal na prvé miesto Dance Chart! Thomas k novej skladbe zmenil aj imidž a nafotil pôsobivé fotografie.

Konečne aj slovenskí fanúšikovia spoznajú skladbu „Moneytree“, ktorú napísal Thomas Puskailer s producentom Joe Dworniakom. Hviezdny producent má na konte spoluprácu s takými hviezdami ako Duran Duran, Paul McCartney či Frankie Goes To Hollywood. Aby docielil lepší zvuk, dal pieseň zremixovať producentovi Miroslavovi Vrlíkovi. V Česku sa z nej stal hit!

„Skladba Moneytree sa udržala 7 týždňov na prvom mieste českej tanečnej hitparády  Dance Chart! V Prahe v kluboch si ju už ľudia pospevujú, a to je úžasný pocit! Dostala sa aj za hranice – do Austrálie a do Ameriky. Teraz na jeseň ju chcem predstaviť v Rakúsku, kde sa chystám vystupovať.“ S nadšením rekapituluje Thomas Puskailer.

Pieseň „Moneytree“ nájdu fanúšikovia na debutovom albume Thomasa Puskailera, ktorý vyjde začiatkom novembra. Vždy usmiaty Thomas sľubuje niekoľko prekvapení!

„Na mojom albume budú dva druhy hudby. Na jednej strane pop a elektronika a na druhej tanečné remixy mojich skladieb. Momentálne dokončujem dve skladby s producentom Billom Grainerom. Newyorčan Bill spolupracoval na albume napríklad s Jennifer Hudson a dostal za to cenu Grammy. Album sa chystám pokrstiť na Slovensku aj v Čechách!“ Radostne plánuje Thomas Puskailer.

K novému singlu si Thomas naplánoval aj nový drsnejší imidž. Fotograf Danny Worm zachytil fešáka Puskailera priamo v uliciach Prahy. Fotenie a pózovanie je súčasťou Thomasovej práce, takže s tým nemá žiaden problém. Už teraz sa teší na nakrúcanie klipu k skladbe „Moneytree“, ktoré zveril brazílskemu režisérovi Celsovi Destefanovi.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Danny Worm